Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Lottery Talihlisi Ile Evlilik.


Benzer Başlıklar

  • GC Sürecinde Yurtdışına Çıkmak

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    333 Bakış
    crazycellsC
    @suleyman idari islemlerle ilgili sorunuzu su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1567/fy2019-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem Hangi Green Card surecindeyseniz sorunuzu ilgili konuda sormaniz gerekiyor.
  • Evlilik ile Greencard

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Liliac, içinde söyledi: Evlilik ile Greencard Merhabalar ben greencardliyim 4 sene ulke disinda kaldim gecerli sebeplerim vardi tekrar ulkeye giris yaptim. Nisanliyim ve nisanlimi en kisa surede buraya getirmek istiyorum. iltica basvurusunda bulunsa sponsor olan biriyle benim bulundugum yere getirilse iltica eden biri greencardli biriyle evlenebilir mi sorum bu. Birde ben evlenip bosandigim icin greencardimi eski esim sayesinde almistim cekilis ona cikmisti buda bir sorun teskil eder mi ? Cevaplar icin simdiden tesekkuler:) Maalesef Green Card'lilar nisanlilarina sponsor olamiyorlar, ABD vatandasi olduktan sonra nisanliniza K1 ile sponsor olabilirsiniz. Genelde yeniden evlenip Green Card sponsoru olacaksaniz gocmen olma tarihinizin ustunden en az 5 yil gecmis olmasini istiyorlar.
  • Gc kazananlara bir soru...

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    25
    3 Oy
    25 İleti
    5k Bakış
    redur47R
    @solita Gc kazananlara bir soru... içinde söyledi: @redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok :) Tabikide başvurun ancak Türkiyede iken kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin :)
  • Size GC Çıktı Şantajı

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    12
    4 Oy
    12 İleti
    3k Bakış
    entelmanE
    Aslında lottery başvuru formunu doldurmak da DS260 formunu doldurmak da inanılmaz kolay. Ne başvuru esnasında aracı kuruma ne de başvuru sonrasında danışmanlık firmasına ihtiyacınız var. Tek yapmanız gereken öncesinde, forumdaki yönergeleri takip etmek. Ayrıca, bu tür aracı kurumlar birkaç sene üst üste aynı fotoğraf ile adınıza başvuru da bulunup, otomatikman diskalife olmanıza da sebep olabilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum