Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ev Arkadaşı Aile arıyorum..

İlan ve Duyuru
2 2 679 3

  • Atlanta Cumming de yaşıyorum, eşim ve 2 oğlumla geçen yıl geldik.Şu an yeni güzel bir evde yaşıyoruz 2 adet fazla odası var. kirayı paylaşabilecek birilerini arıyorum şu an kira 2.000 sanırım 2.100 olacak. bahçeli müstakil ev ...detay bilgi isteyen olursa cevap verebilirim.. kiracı kabulümüz 1 martta olacak..


  • İyi günler Erdal Bey. Ben eşim ve 2 çocuğumla birlikte 2021 lotosuna başvurduk,Şimdi 5 mayıstaki açıklama gününü bekliyoruz. Sizin ilanınız için şimdi değil ama green card alıp gelebilirsek bende Atlanta ya da Agusta civarlarını düşünüyorum. Daha sonrası için bilgi olabilmesi için bana biraz Atlantadaki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben mesela otelde resepsiyonda çalışıyorum. Orada da böyle bir iş bulabilme olasılığım ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
    İsmail ÇOBAN


Benzer Başlıklar

  • NY/NJ taraflarına gidecek kadın ev arkadaşı arıyorum

    Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    164 Bakış
    T
    Selamlar, bu forumda çok vakit harcadım dv2024 sürecinde ve artık dv2024 sona gelirken vizelerimizi aldık çok şükür. Sıra artık ev ve iş bulmaya geldi. Ben eşimle vize alsam da eşim türkiyedeki işi dolayısıyla gelemeyecek. Ben de burdan aynı süreçlerden geçtiğimiz için haliyle birbirimizi anlayacağımız kadın arkadaşları arıyorum. Benim gibi yirmilerinin ortasında/ otuzlarının başında, sorumluluk sahibi hanımlarla koordine kurabilirim diye düşünüyorum. O taraflara gidecekler bana buradan veya instagramdan ulaşırsa çok sevinirim! 🙂. ig: @tubikanasofa
  • Kadın Ev Arkadaşı Arıyorum (Wisconsin)

    İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    167 Bakış
    B
    Wisconsin bölgesinde kadın ev arkadaşı arıyorum lütfen ulaşınn
  • Florida’da Jinekolog Arıyorum

    İlan ve Duyuru sağlık kanser jinekolog
    3
    0 Oy
    3 İleti
    247 Bakış
    MySeaM
    @snmsnm Gecmis olsun! Sizin hem oncology hemde gynecology alaninda uzman bir doktor/clinic bulmaniz lazim. Bu tur uzmanlari genellikle kanser merkezlerinde bulabilirsiniz. Digerleri bu alanda cok uzmanlasmis olmuyorlar. Eger primary doktorunuz veya family doktorunuz varsa, kendisinden sizi bu alanda uzman bir doktora refer yapmasini isteyin.
  • Austin'de iş arıyorum

    İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    275 Bakış
    ayvalik10A
    @Meursault günaydın iş arıyorsun da sen kimsin necisin hangi iş kolunda arıyorsun. Hangi işlerden anlarsın. Bunu da açıklarsan ozaman sana yardımcı oluruz. Fakat bu şekilde ne iş olsa yaparım kafasında amerika da iş bulamazsın. Ayrıca sen türk toplulukları var sosyal medya da onlara üye oldun mu önce sen hangi adımları attın ona göre sana yol gösteririz. Ancak damdan düşer gibi ben iş arıyorum dersen kusura bakma kimse dönüp bakmaz. Elinde hangi evrakların var ssn yok mu - çalışma vizen yada oturum iznin. Forumu 3 yıldır kullanıyorsun. Hiç mi bu forumdan insanlarla irtibat kurmadın. Anlatmak istediğim sen adımlar atmadığın sürece senin önüne kimse hazır bir şey koymaz. Türkiye de amca - dayı ilişkileri ile hayat sürdüysen yada ailen herşeyi önüne koyduysa ozaman geçmiş olsun amerika da bunlar işlemez.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum