Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Başvuru Eğitim Seçeneği

Benzer Başlıklar

• Üniversite Öğrencisine Başvuru için Tavsiye

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik üniversite öğrenci
    9
    0 Oy
    9 İleti
    734 Bakış
    Dönder IşınlaD
    @berke-akyuz Kardesim nacizane fikrimi soyleyecegim sana, simdi cikarsa 10 bin dolar ile max. 2 ay rahat durabilirsin sonrasinda bir is bulman lazim muhakkak ve ailenden veya baska birisinden sponsor olmazsa sana muhakkak bir yerlerden para kazanman lazim. Yani demem o ki basvurabilirsin ama universiteyi gozden cikarman lazim ve meslek ogrenmelisin.
  • 0 Oy
    2 İleti
    568 Bakış
    crazycellsC
    Cekilisle ilgili su konulari kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
  • greencard başvuru sitesi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @şahinaltun greencard başvuru sitesi içinde söyledi: lütfenn bu greencard 'a nasıl başvurucam veya başvurular ne zaman açılacak , hiçbir yerden bilgi alamıyorum verdiğiniz sitelere baktığımda başvuru için herhangi bişey yok , lütfen yardımcı olabilecekler yeşillendirsin ...... su an basvurular acik degil, o nedenle basvuru yapamazsiniz.
  • Gc kazananlara bir soru...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    25
    3 Oy
    25 İleti
    5k Bakış
    redur47R
    @solita Gc kazananlara bir soru... içinde söyledi: @redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok :) Tabikide başvurun ancak Türkiyede iken kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k