Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IT (Information Technology) alanina en uygun eyalet

Taşındı Bilişim Teknolojileri
88 32 16.3k 43

Benzer Başlıklar

• Startups

Bilişim Teknolojileri
    8
    3 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    Maryland eyaletindeyim ve Biyoloji-biyoteknoloji alaninda calisan startup firmalarda is ariyorum. Tanidigi olan veya bana destek olabilecek bir site varsa (Indeed vs disinda) iletir misiniz? Tesekkurler
  • Front-End İş İlanları İncelemeleri (LinkedIn ve benzeri)

Bilişim Teknolojileri
    12
    8 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    S
    @datanist çok teşekkür ederim. Iş bulma stresi çocuklar ile X4 stress
  • IT Kavramları - Kısa kısa

Bilişim Teknolojileri
    12
    4 Oy
    12 İleti
    3k Bakış
    M
    interviewlara hazırlık için çok güzel bir kitap var. http://ahmed-badawy.com/blog/wp-content/uploads/2018/10/Cracking-the-Coding-Interview-6th-Edition-189-Programming-Questions-and-Solutions.pdf Bu adreste de pdf versiyonu bulunuyor. Amerika'daki mülakat süreçleri Trdekinden tamamen farklı, her halükarda code sessionlarda data structures veya algoritma soruluyor. İlgili linkin faydalı olacağını düşünüyorum.
  • Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar

Bilişim Teknolojileri
    818
    18 Oy
    818 İleti
    94k Bakış
    misha90M
    @arnblt Gercekten oyle bazen diyorum ki gayet normal telaffuz ettim bu kelimeyi nasil anlamaz! :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k