Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @Yunus-Tilki aynen,
    Sizle sayın @phozz aynı şeyleri bahsediyorsunuz aslında biriniz sayısal değer, biriniz yüzdesel değer veriyor, iyi ki forumda bu konuları yazıyorsunuz bizde istifade ediyoruz
    Dediğiniz gibi eğer KCC ağustos 2020 visa bülteninde nacara proğramından vizeleri kullanmayacağını tekrardan beyan ederse toplam 55.000 vizenin %7 si 3850 civarı vize bir ülkeye aile üyeleriyle birlikte verebileceği maksimum vize sayısı olacak
    Eğer nacara yı kullanır toplam vize sayısı 50.000 belirlenir 3500 olacaktır

• @Archie böyle sallamasyon sayı ile başvurmaya kimse denemesin mülakata bile katılamayabilirsiniz, velev ki katıldınız 1000 dolar cebinizden boşuna çıkar, Red alırsınız

• @Muhtaradana Mülakatan direk ret alıyor ama diğerlerin hakkını yemiş oluyor

• @Yunus-Tilki aynen şartları taşımayan, hatta bu vizeyi göçmenlik değilde, turist vizesi gibi kullanacaklar lütfen çekilişe katılmasın
    Kendisine uygun bir başka vize türüyle ilgilensin, turist olarak gitmek isteyen turist vizesine başvursun mesela
    Hem cebinden az para çıkar hem alması kolay, hem abd de kalmak gibi şartın yok, istediğin zaman gez, gör geri gel

• @Muhtaradana Ben neler gördüm , adamın lise diploması yok kazanmış , forumlara ne yapacağım ne yapacağım diye ağlıyor , türkiyeden her sene en az 100 kişinin böyle hakkı yeniyor eminim , bizim insanımız öyle düşünmez aman başvurayım ne olacak kafasıyla düşünüyor

• @AgeGuns aslında en büyük zararı bu arkadaşlara süreç de çok yıpranıyorlar

• @Yunus-Tilki bey yanlışınız var 2411 aile bireyleri eklenmiş sayıdır. başvuru esnasında eşimiz ve çocuklarımızla giriş yapıyoruz. tüm bireyler ekli sayıdır yani. direk kazanan kişiler bu sayıdan düşüktür.

• @phozz ben örnekleme adına verdim o sayıyı

DV-2017 de Türkiye’den kazanan 2186 kişi, süreçlerin devamında 1386 vize verilmiş.

• @phozz evet son paragrafı görmedim seçilen kişi sayısı aile üyeleri ile birlikte
    Misal 2709 kişi ise ben eşim ve çocuğu düşersek bu sayı 2706 olur

• @Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

kazanan 2186 kişi, süreçlerin devamında 1386 vize verilmiş.

ozaman örneğinizde ki gibi o sayının üstüne çıkması mümkün değil. 2017 de kazananların bir kısmı süreci başlatmamış olabilir. zaten response rate %60 oranlarında. 2500 kişi kazanıp aile bireyleri ile toplam 5000 kişi olamazlar.

• @Yunus-Tilki evet haklısınız yunus bey, ben 3500 ülke kotası derken 3500 den fazla kişi zaten alamaz demek istedim. 50bin in yüzde7 3500 diye. gerçi bu se 3850 oldu sanırım.

• Lise diploması şart değil diye biliyorum onun yerine iş tecrübesi isteniyor sanırım. Babam bana da başvuralım belki bana da çıkar dedi. Lise mezunu olman gerekiyor diyip bir rakibi daha eledim. :) Bence para da alınsa yine başvuran sayısı fazla olacaktır. Ha 400 bin olmaz ama en az 100 bin olur. Zaten 2007 yılında bile 100 binden fazla başvuru yapılmış Türkiye'de. Her ihtimalde şansımız % 5'ten az. Lottery yani Piyango zaten adı üstünde çok takılmayın böyle şeylere. Rahat olun, sakin olun.

• @Final-Approach Bu inceliğiniz için teşekkürler 2007 yılında 68.000 başvuru vardı kazanan sayısı 1418 di kzanma şansımız Türkiyede %0,9 bile değil

• @phozz Evet haklısınız zaten aynı şeyleri farklı şekilde yorumluyorduk :)

• @Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Final-Approach Bu inceliğiniz için teşekkürler 2007 yılında 68.000 başvuru vardı kazanan sayısı 1418 di kzanma şansımız Türkiyede %0,9 bile değil

Evet şimdi resmi sayfasından baktım 2007 için Entrant 68 bin, Derivative 43 binlerde total 112 bin kişi. Derivative bu 21 yaşından küçük aileyle birlikte başvuranlar oluyor büyük ihtimalle.

• DV 2018 için Türkiye'den kazanan sayısı 4390 iken neden DV 2020 için bu rakam 2700 lerde?

• @Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

4390 iken neden DV 2020 için bu rakam 2700 lerde?

evet doğru 2019 da da 2411. 2018 senesinde kazanan ama mülakat tarihi alamayan çok oldu ne yazık ki. kötü bir seneydi.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Arkadaslar merhaba hepinize.

Ben birturlu basvuru yapamadim. Siteden surekli “The requested URL was rejected” seklinde bir uyari aliyorum. Baska bu uyariyi alan var mi ?

• @mertbayar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaslar merhaba hepinize.

Ben birturlu basvuru yapamadim. Siteden surekli “The requested URL was rejected” seklinde bir uyari aliyorum. Baska bu uyariyi alan var mi ?

Dün öğle saatlerinde de yoğunluk vardı. Başka tarayıcılardan başvuru yapmayı deneyin hocam ya da akşam saatlerinde tekrar deneyin. Nasıl olsa uzun zaman var önünde. Önce ya da sonra başvuru yapmak kazanmaya bir etki etmiyor.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2021 Police Certificate İle İlgili Problem Yardımm

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    333 Bakış
    crazycellsC
    @mhmmdkvnci yeni baslik olusturmadan sorularinizi surada sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k