Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

  • ⭐⭐

    imzanızda sadece numara olunca


  • @Semihmete rezillik. hayal kuranlara bedel odetmekten bsska bir sey degil. cok sinirliyim. hala daha yaoyici bir açıklama yok!


  • @omertug, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Sıranın halen önemi var, case number 25000 olan birinin benimle aynı şansı olsaydı önemsiz derdim ama evrak onay maillerinde de mülkata tarihlerinde de sırayla gidecekler.

    Sizin case yüksek ya gene başvurdunuz mu acaba sıra gelir mi falan bilgim yokta o yüzden sordum sadece yüksek görünüyor


  • @Muhtaradana cook iyi fırsat yarın ne olacağı hiç belli değil belki bu uçak lottery çıkma şansı gibi veli nimet


  • Dv2021 ler girdi sıraya bize hala haber yok. Daha yarımız bile alamadık. Nasıl bir şansmış. Kazananlara hayırlı olsun. Herşeyin hayırlısı ama DV2020 resmen es geçildi.

  • ⭐⭐

    @İrem-Güzel Tam 3 ay kaybettik.EO uzatılmayacak artık o belli olduda , konsolosluk ne zaman açılıp mülakatlar devam edecek acaba ?


  • @Semihmete bence size sıra gelir. Bu yüzden evrak onayını belirli sayıya kadar verdiklerini düşünüyorum. Evrak onayı verdikleri kadarına çekecekler bence mülakatları. Evrak onaylarını okadar düzenli belirli numaralara kadar yolluyorlar ki belli önümüzdeki bülten napacakları. Umarım düşüncelerim gerçek olmaz ama 3 ay kalmış hangi birimizi yapacak.

  • ⭐⭐

    @İrem-Güzel 30 Eylüle kadar Ümit kesilmez.İnşallah hep beraber vizemizi alırız.


  • @Kedicik1616, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @omertug, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Sıranın halen önemi var, case number 25000 olan birinin benimle aynı şansı olsaydı önemsiz derdim ama evrak onay maillerinde de mülkata tarihlerinde de sırayla gidecekler.

    Sizin case yüksek ya gene başvurdunuz mu acaba sıra gelir mi falan bilgim yokta o yüzden sordum sadece yüksek görünüyor

    Bilgim yok demişsiniz ama hemen fikir sahibi olmuşsunuz.. Şu an sorunumuz konsolosluğun açık olmaması, CN yüksek olması değil.


  • @İrem-Güzel 3 ay 24 gün kaldı sabırlı olmak gerek😀


  • Eşim ve kendim için baş vurdum çıkmadı 53k ile de gelme olasılığı çok düşük


  • Iyice umitlerimi kaybettim


  • yasağın süresi dolmadan ya da düzenli tarifeli uçuşlar başlamadan konsolosluğun (vize departmanının) açılmasını beklemiyorum şahsen.


  • @Semihmete july 4th kulağa hoş geliyor bence inek kesip mangal kutlaması yapılacak tarihde olabilir sanki böyle birisi söz vermişti 🥳 bereket aynı gün evrak onayı almışız kaynanam beni seviyormuş diyesim var!!


  • @takvimcas 😊


  • Cuma günü aradık yine KCCyi. Tiffany diye biri ile görüştük operatöre cevap verene yetkili biri deyince aktardı. Evrakları göremedi bu sefer. Onaylarında Random gönderildiğini söyledi Ki hiç sanmıyorum hepsi 33 e kadar olan numaralar neye göre random. Yasağın uzucağını düşünmediğimiz için evrak onaylarına başladık demiş arkadaşım aradı bu sefer ve yasak kalkar kalkmaz mülakata çağrılcaklar demiş. Kim çağrılır kim çağrılmaz bilmiyoruz tabiki. Ama bana evrak onaylarının böyle belli numaraya kadar gönderilmesinin bir nedeni var gibi geliyor. Bence belirli numaraya kadar olanlar canını sıkmasın sizlere mülakat verilir gibi. Benim gibi yüksek case numarası olanlar son ana kadar bilemicek gibi. Benim düşüncem bunlar artık biraz gerçekçi bakmak lazım. Hayırlısı olsun herkes için. Paylaşmak istedim.


  • @nfs741, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Iyice umitlerimi kaybettim

    Hiç ümidimiz kalmasaydı, burada forumda olmazdınız onun için içinizde kalan pozitif yana dönüp bekleyin lütfen .. şahsen vizenizi alacağınızı düşünüyorum.


  • @İrem-Güzel random demesi güzel şimdilik eu da bunu göremedik ama bence pazartesi tüm caseler hazırlıklı olsun çok güzel şeyler olacak, zaten onlarda executive order kararlarının uzatılmıyacağını söylemiş, ateş olmayan yerden duman çıkmaz


  • @İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Cuma günü aradık yine KCCyi. Tiffany diye biri ile görüştük operatöre cevap verene yetkili biri deyince aktardı. Evrakları göremedi bu sefer. Onaylarında Random gönderildiğini söyledi Ki hiç sanmıyorum hepsi 33 e kadar olan numaralar neye göre random. Yasağın uzucağını düşünmediğimiz için evrak onaylarına başladık demiş arkadaşım aradı bu sefer ve yasak kalkar kalkmaz mülakata çağrılcaklar demiş. Kim çağrılır kim çağrılmaz bilmiyoruz tabiki. Ama bana evrak onaylarının böyle belli numaraya kadar gönderilmesinin bir nedeni var gibi geliyor. Bence belirli numaraya kadar olanlar canını sıkmasın sizlere mülakat verilir gibi. Benim gibi yüksek case numarası olanlar son ana kadar bilemicek gibi. Benim düşüncem bunlar artık biraz gerçekçi bakmak lazım. Hayırlısı olsun herkes için. Paylaşmak istedim.

    İrem hanım baştan beri gerçekçi bakıyoruz ; ben sizin rahatlikla vizenizi alacağınızı düşünüyorum tabiki de aksi olabilir, dünya 'da ölümden başka garanti yok.

  • ⭐⭐

    @Muhtaradana Konsolosluk ne zaman açılacak ?


Benzer Başlıklar

  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    923 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 17 Oy
    8k İleti
    925k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 17 Oy
    2k İleti
    282k Bakış
    crazycellsC
    @nilfersev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? Gecen yıldan farklı bir şart yok o zaman değil mi ? hayir, yok.
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum