Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV-2020 İçin Sorum Olacak

Benzer Başlıklar

• Abd Vatandaşı Çocuğumuz ile DV Başvurusu Yapmak

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    4
    0 Oy
    4 İleti
    227 Bakış
    crazycellsC
    @yenerelm, içinde söyledi: Abd Vatandaşı Çocuğumuz ile DV Başvurusu Yapmak @gucarslan ben bir soru ekleyebilir miyim? Başvuruda gerekmediğini duymuştum ve çekiliş katılım formunu hep öyle dolduruyordum. 3 çocuğumun 2si Amerikan vatandaşı ve DS260 formunda onları belirtilmesi gerekiyor değil mi? isterseniz belirtebilirsiniz, ama belirtmeseniz de bir problem olmaz. Ama ABD vatandasi olan cocuklariniz icin DS-260 formu dolduramazsiniz.
  • Doğum Yeri Kuzey Kıbrıs Olması Sorun Yaratır mı?

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    E
    Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
  • Fotoğrafımda sorun çıkar mı?

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    4
    0 Oy
    4 İleti
    529 Bakış
    ayvalik10A
    @Güzin-Abay sayfadaki gibi işlem yapın içiniz rahatlasın https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek
  • DV-2021 Başvuru tarihi açıklandı bol şanslar ❕❕❕

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    11
    1 Oy
    11 İleti
    904 Bakış
    crazycellsC
    @Nasahay, içinde söyledi: DV-2021 Başvuru tarihi açıklandı bol şanslar ❕❕❕ Selamlar. Eşim kapalı, fotoğraf çekme şartları nedir tam olarak? Su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k