Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @Fatihk Ben de erkenden orda olacağım. Mütemadiyen geç kalıyorum diye 9u hedefleyip randevuyu saat 10a almıştım =)

  • ⭐⭐

    bu ayın ortalarında kcc documents reiceved and being processed mailini aldım. Case number= 2400. Eylülde sıra gelirmi yoksa hüsran mı olur geç başvurunun sonucu? Tesekkurler


  • Merhaba arkadaşlar .. Bu docdorum com dan randevu yu pazartesi sabah 9 a alsak akşam sonucu cıkar mı ? Normalde 2 gun suruyor sağlık raporu işlemleri şeklinde bir yazı okudum . 2 gun ankarada kalmaktansa 1 gun yeterlı olur mu ?

    Birde 14 tane aşı ismi belirtiyor, be bu aşıları sağlık ocağında olsam yuksek aşı bedeli odememek için proplem yaratırlar mı ? ası fiyatlar her biri için 20 - 200 dolar arasında fiyatı var mış ?


  • @ksezen92 niye olsun ki?


  • @NUSRET Merhabalar, mulakatınız ne zaman? İmzanıza bilgilerinizi ekleseniz daha sağlıklı cevap alırsınız.

    Genelde mulakattan 3 gün öncesine alınıyor sağlık muayenesi, bu sayede tekrar tekrar gidip gelmek yerine, hepsini peşpeşe yapıyoruz. Akşama sonuç verme ihtimalleri ise sanıyorum çok düşük, çünkü kan ve idrar testi yapılıyor. Genelde bir gün sonra, bazı durumlarda ise 2 iş günü sonra veriliyor. Bazı forum üyelerinde bir haftayı bile bulmuştu diye hatırlıyorum, onların özel sağlık nedenleri vardı. Kendi sitelerinde de en az 2 iş günü diyerek uyarı yapılıyor zaten.

    Aşı konusuna gelince, aşılarınızı sağlık muayenesinden en az 30 gün önce yaptırabilirsiniz, daha sonra yaptıramazsınız çünkü kan testi sonuçlarınızı etkiler. Bu da daha büyük masrafa ve gecikmelere neden olabilir.

  • ⭐⭐⭐

    @NUSRET aşı konusunda tasarruf çabaları hep sonuçsuz kalıyor. Halihazırda düzgün bir aşı kartı varsa onu dikkate alıyorlar.

  • ⭐⭐

    aşı kartı nereden alınabilir hocam


  • Aşı kartı İçin enfeksiyon hastalıkları polikliniğine başvurup erişkin aşı kartı istenebilir. En azından tetanoz-boğmaca-difteri aşısı yapılır. 1 ay önce kızamık-kabakulak-kızamıkçık aşısı da yapılabilir. Antikor oluşumu için 3-4 hafta gerektiği için dar zamanda yapılan aşılar kan sonuçlarını etkiler ve anlamı olmaz


  • Su çiçeği aşısı da kızamık üçlüsü gibi..erken dönemde gerekiyorsa yapılabilir


  • @arkben amerikada yaşayan bir arkadaşımla konuştum.. özellikle Rusya ve Ukrayna da bulunanlara pek sıcak bakmıyorlarmış. Ben de korktum açıkçası.. bu sebeple mülakatı kaybetmek çok üzücü olur.


  • @NUSRET sonuçlar aksam çıkmıyor maalesef en erken ertesi gu 16:00dan sonra deniliyor. Bazı ozel durumlarda uzadığı da forumda okunmuş yazılardan biliniyor. Eger eskşden kalma ası kartınız yok ise yeni yaptırılmaması tavsiye ediliyor. Bol sans


  • Merhabalar tekrardan,

    1. Banka hesap dökümanını en kac gün önceden kac aylık hesap hareketiyle almamızı tavsiye edersiniz?
    2. Hali hazırda kullandıgımız ilacları , doktor kendi muayenesinde sisteminden görülebiliyor mu ?
    3. Bana mülakat tarihi geldi ancak hangi belgelerin istendigine dair bir mail gelmedi henüz. Kac gün alır gelmesi ?

    Teşekkürler herkese


  • @ksezen92, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

    @arkben amerikada yaşayan bir arkadaşımla konuştum.. özellikle Rusya ve Ukrayna da bulunanlara pek sıcak bakmıyorlarmış. Ben de korktum açıkçası.. bu sebeple mülakatı kaybetmek çok üzücü olur.

    orda uzun süre yaşayanlarımı kastetti.heralde turistik olarak 5-6 gün gideni kastetmemiştir.


  • @nwtzki ben 5-6 ay kaldım, ama şöyle.. 2018 Ekim-2019Mayıs arasında toplam 8 ay içinde 5-6 ay kadar oradaydım.. arkadaşım da bu green card sürecinde orada olduğum için belki sorun olabilir diye söyledi. Endişemiz şu, yani abartıyor olabiliriz ama “Bu green card sürecinde neden Ukraynada bulundun?” Diyipte elenir miyim?


  • @srpayd 1haftalık olanda 1 aylık 6 aylık döküman alan insanlar hepsi amerikada ondan bunun bir ölçütü yok sadece göstermen yeterli

    İlaçları senin söylemen gerekiyor işi garantiye alırsın

    Evrak mailinden sonra mülakat maili gelirdi sen hiç evrak göndermedin mi


  • @ksezen92 6 ay dan fazla dünyanın neresinde olursa ol oradan temiz kağıdı alman gerekiyor ki sadece neden gittiğini dürüst ve doğru söyleyip evrak götür ama temiz kağıdını unutma sakın


  • @ayvalik10 siz ısrarla 6 aydan fazla kalınan ülkeden temiz kağıdı almalısınız diyorsunuz ama bana konsolosluğun gönderdiği mailde 12 aydan fazla kaldığınız ülkeden temiz kağıdı getirin yazıyor. :))

  • ⭐⭐⭐


  • @ksezen92 İngiltere hariç 12 aydan fazla kalınan ülkeden temiz kağıdı istiyorlar. İngiltere için bu kural 6 ay şeklinde. Yazılı olarak bir yerde yok ama İngiltere konusunda bu forumda geçen sene ve ondan önceki sene birer tecrübe var, mülakatta 1 yıldan az kalınıpta sicil kaydı istenen.


  • @srpayd, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

    Merhabalar tekrardan,

    1. Banka hesap dökümanını en kac gün önceden kac aylık hesap hareketiyle almamızı tavsiye edersiniz?
    2. Hali hazırda kullandıgımız ilacları , doktor kendi muayenesinde sisteminden görülebiliyor mu ?
    3. Bana mülakat tarihi geldi ancak hangi belgelerin istendigine dair bir mail gelmedi henüz. Kac gün alır gelmesi ?

    Teşekkürler herkese

    1- 6 ile 12 ay arası dokum ideal olanı ama baktıkları siz oraya yerleşince sizi idare edecek paranız var mı, Amerikan hukumetine yuk olmayacakmkadar paranız var mı diye görmek
    2- sistemde herseyi göremiyorlar sanırım ama durust olup kullanılan ilaçları belirtmek faydalı, esim MS hastası ve ilaçlarını belirtti mesela.
    3- Belge maili 1 hafta gibi sürebiliyor ama forumda detaylı olarak verilen liste var. Mulakat deneyimleri bu konuda yardımcı baslık. https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri?page=1
    Bol sans


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    208k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @atakanmslu DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık içinde söyledi: Bir de önemli bir sorum. Benimle ilgili oluşabilecek olan herhangi bir sorun eşimin gitmesini engeller mi ? hayir, esiniz vizesini alir. Bu durumdan dolayi onun vizesi tehlikeye girmez.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum