Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

YeşilKart Başvuru Hakkinda Soru

Benzer Başlıklar

• yeşilkart

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik boşanmak
    4
    0 Oy
    4 İleti
    168 Bakış
    crazycellsC
    su iletiyi incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/354/vatandaslik-basvurusu-hangi-durumlarda-reddedilir/5 Bu arada başlık seçiminiz çok kötü. Sizin sorunuzun yeşilkartla ilgili olduğunu pek sanmıyorum... Soruda Green Card kelimesinin geçmesi sorunuzu yeşilkartla ilgili yapmıyor maalesef.
  • Greencard ve evlilik hakkında

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    447 Bakış
    crazycellsC
    Basligi onceden tab'de actigimdan cevabinizi gormeden yazmistim, ama sorunuzu sorduktan yarim saat sonra "güncel+++" yazmanizi hic hos karsilamadim ve forum duzenine saygisizlik olarak degerlendiriyorum. Acaba ne gerek var boyle bir cevaba? Gercekten anlayamiyorum... Eger bu kadar ilgi alaka bekliyorsaniz bir avukattan danismanlik hizmeti alabilirsiniz. Forumdan 48 saatligine sizi cikariyorum, bu surede forumu ve ilgili konularini okuyabilirsiniz.
  • Konsolosluğa soru sormak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    646 Bakış
    crazycellsC
    Cesitlilik Vizesi Sureci ile ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/
  • Gc kazananlara bir soru...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    25
    3 Oy
    25 İleti
    5k Bakış
    redur47R
    @solita Gc kazananlara bir soru... içinde söyledi: @redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok :) Tabikide başvurun ancak Türkiyede iken kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k