DV2019 bekleme odası
-
Ne desek boş. Bir çekiliş ki sonucu tüm hayatımızı kökünden değiştirebilir. Ancak bu talih kuşu kimlere kondu bekleyip göreceğiz. Hatta yalnızca görmeyeceğiz forumda mülakat sürecinden Amerika'ya yerleşmesine kadar bu güzel telaşlarına bir bir tanık olacağız.
Şu an bir çok talihli içimizde acaba bu şanslılar hangilerimiz 😊
-
Cidden merak ediyorum acaba bu forumda bekleyenler arasindan kac kisiye cikacak
-
@gözde @FreeWoRLD @ekpr acaba aramızdan birine çıktı mı?
-
Çıksın bee... :))
-
@vecihi Vardır bir kaç talihli koca forum. Arka fonda bir heyecan müziği herkeste gergin bekleyiş ne hallere koydun bizi greenkart. 🤣
-
@vecihi Hayat suprizlerle doludur, bu lafin en iyi ornegini kendim yasadim. Bir cok defa yazmisimdir, 8 defa GC basvurusu yaptim ve halen cikmadi. Son basvuruda tum umidimi kaybettim derken is araciligi ile ABD'ye yerlestim. Dedigim gibi suprizlerle dolu...
-
Tum 2019 sonucu bekleyen arkadaslarim;
Yeni bir anket olusturdum. 15 Mayis sonrasi sonuclar ne olursa olsun bu ankete aktarmanizi rica ederim. Herkese bol bol sanslar
https://yesilkartforum.com/forum/topic/481/2019-dv-cekilis-sonuclari-anket
-
@FreeWoRLD iş aracılığıyla nasıl yerleştiniz bir yerlere yazıdysanız link alabilir miyim ?
-
@vecihi L1 vizesi ile gelmis bulunmaktayim. (Sirket ici transfer)
-
Bu ileti silindi! -
Çanakkale geçilmez 💪💪💪 Kaldı 17
-
herkese merhaba , sonuçlar hangi tarihte açıklanacak ?
-
@huseyinkenann DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
herkese merhaba , sonuçlar hangi tarihte açıklanacak ?
15 Mayıs da açıklanacak diye bekliyoruz.
-
Bana zaman durdu gibi geliyor şu an. Of çok fenayım😣
Sanırım kazanamadım içime öyle bir his geldi😞 -
Kış kış cinler kış kış
Yallah cinler yallah😂 -
@reader Negatif düşünceleri uzak tutuyoruz. Biz çoktan kazandık sadece sonuçlar 15 inde açıklanacak. :)
-
forumdan 1 kişiye bile çıksa bu yüksek bi oran olarak sayılabilir.önceki yıllardaki forumlarda yüzlerce sayfalık konuda 1 ,2 kişiye çıktığını gördüm.ekşi sözlük gibi yerleride okuyabilirsiniz.@FreeWoRLD da bilir onlarda genelde bana green card çıkmış şimdi ne yapmalıyım diyen sürece karşı ilgisi ve bilgisi olmayan tipler.(malum forumda)
-
@mustafa172 Evet malesef cok sinir bozucu oluyor bu durumda. Bizler nerdeyse herseyi ezberledik ve sabirla bekliyoruz. Ama cogu kazanan herseyden bir haber. Sans mi? Kader mi? Ne diyecegimi bilemiyorum.
-
@mustafa172 deme yaw
Bu forumun ne kadar farklı olduğunu 15 Mayıs'ta görürüz inşallah. Ben en az 10 kişi diyorum😉 -
@mustafa172 İnsanın içine en çok da bu oturur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum