80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
-
@Nothing-Man :) eheheheh
-
@mehmet-JS, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
Kara şimşek
Benim dengemi bozdu o dizi :)
O ve babam yüzünden arabalar vazgeçilmezim oldu...
O dizi yüzünden mazdaci oldum yillarca... İlk arabam 323 oldu, farları açılan :)
Halbuki hayal meyal hatırlıyorum yaş itibari ile :) -
@Oktay-İbiş ipini ucundaki demire başlayıp yıkaroya kadar sarıp sonra fırlatırsın sormuyon mu
-
Televizyonların olmazsa olmazı YERLİ VE MİLLİ örtümüz
(https://imgyukle.com/i/0x0-29.E0uqpQ
birde üstüne biblo vs koyarlardı ne anlıyorlarsa artık :) -
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
o yoyo idi gerçi topaçta aynı ama topaçta yerde dönüyor :)
-
@Oktay-İbiş Bu varken çocukken hiç sorgulamazdım aga bu nedir ? Üşenmeden televizyonu açarken kaldırıp, kapatırken tekrar örterdik :)
-
@Oktay-İbiş yoyoda iner tekrar yukarı çıkıyor topaç attın mı ipten kurtulup yerde dönüyordu
-
@Oktay-İbiş abi yerde dönen genelde açık renkli olan topaçları bilmeyen yoktur zaten :)
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@Oktay-İbiş Bu varken çocukken hiç sorgulamazdım aga bu nedir ? Üşenmeden televizyonu açarken kaldırıp, kapatırken tekrar örterdik :)
zaten onu kaldırmak indirmek için özel görevlilerdik biz :)

-
@Oktay-İbiş abi yerde dönen genelde açık renkli olan topaçları bilmeyen yoktur zaten :)
evet onu herkes bilir bilmeyen yoktur sanırım.
-
bizim tv bundan değildi sağ üst köşede metalden kanal değiştirme tuşları vardı 7 veya 8 kanal vardı sanırım
-
Eczaneler serum lastiği satmazlardı zeyrin ağaçlaro incelenip çatal dal aranırdı
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
bu perdede hemen hemen her evde vardır. bizim evde vardı çok iyi hatırlıyorum
-
Şuan perde işindeyim bunu kim yaptı acaba adam köşe olmuştur kesin :) annanemin evinde hala var sanırım :) bizdede vardı tabiki :) birde çay tabağının motifi hacım nasıl yaptın sen o motifi babama sordum o çocukken de çay tabaklarında varmış :)
-
bizim tv bundan değildi sağ üst köşede metalden kanal değiştirme tuşları vardı 7 veya 8 kanal vardı sanırım
bunu çok iyi hatırlıyorum bizde vardı birde ufak sarı çubuğu vardı ayar yapılıyordu kanal felan

-
gövde ahşaptı abi bir tuşa basınca diğer kalkıyordu :) bu modern biraz :D
-
gövde ahşaptı abi bir tuşa basınca diğer kalkıyordu :) bu modern biraz :D
arar buluruz markası varmı :)
-
@albayrakkosova, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@mehmet-JS ... :))))))) o kara şimşekten bir sopa yemiştim :)))) eskiden divanlar var tabi cam dibinde karşıda tv bende yaşım ufak hatırlamıyorum ama ya ilk okula yeni başladım başlamadım divana koştum kara şimşek i seyredicem . uzandım keyifle izlicem bi baktım poşet var kenarda meğer annem eve girmiş iki dakka önce divan kenarına koymuş poşeti. bende ayakla şöyle az iteledim . ne bilim içinde ekmek var :( :) offf o ekmeğe saygıyı bi öğrendim o anda :))) a valide oklavayla bi daldı bana ( donatello misali :)))))))))))))) kara şimşek denince ilk aklıma gelen o neyse yedik oklavayı biraz mızmızlık sonra kara şimşeğe devam :))
Aynısına benzer benim de anım var.
Acaba komşumuyduk? -
@ayvalik10, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@Oktay-İbiş akşam ezanı okununca usabin bolt olurduk
Aynen 🤣🤣🍾
-
ITT SCHAUB-LORENZ
Hatırlayan var mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum