80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
-
bunuda unutmamak lazım bir alışveriş bi fiş
-
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@mehmet-JS o zaman gözlerimiz açılmamıştı saftık ama bu saflık tatlı bir saflıktı :) birde geceleri trt1 de oynayan film vardı ZİYARETÇİLER insan kılığına girmiş kertenkeleler :) çok korksakta izlerdik :)

Evet ya o saf halimi özledim.
Ziyaretçiler de favorimdi -
voltran

Kolları ve bacakları oluşturun
-
He Man diyince ama ilk aklıma gelen iskeletor idi sonra orko felan
-
@mehmet-JS, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
voltran

Kolları ve bacakları oluşturun
:)
-
@mehmet-JS, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@mehmet-JS o zaman gözlerimiz açılmamıştı saftık ama bu saflık tatlı bir saflıktı :) birde geceleri trt1 de oynayan film vardı ZİYARETÇİLER insan kılığına girmiş kertenkeleler :) çok korksakta izlerdik :)

Evet ya o saf halimi özledim.
Ziyaretçiler de favorimdine güzeldi o günler gözümüz açılmamıştı. hiç unutmam karşı komşumuzun bahçesi vardı ve bahçesinde elma ,ayva , nar , erik vardı. adam istediğiniz zaman gelin yiyin derdi ama haylazlık yapıcaz ya akşam girer ne bulursak yerdik :) yeminle o günleri çok özlüyorum
-
şu videoyu izledikçe gözlerim dolar bazen çocukluğumuzun en güzel günleriydi. bakkala gider ya Rc cola , yada neşe veya elvan gazoz alırdık yeterse paramız birde leblebi tozu oturur bakkalın önünde yer içerdik :)
-
........
-
şu an yazarken bile gözlerim doldu şarkı duyunca o anım aklıma geldi. o zamanlarda kanepe felan vardı ama ben divanda oturur pazar gecesi sinemasını beklerdim sabırsızlıkla sabahta uykusuz bir şekilde okula giderdim :)
https://www.youtube.com/watch?v=yHJJA902S6k -
@gokcell, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@Oktay-İbiş Evet Heman icinde surdaki coveri dinlemenizi tavsiye ederim..
her şeyin eskisi güzelmiş kardeşim yeniler içinse maalesef çocuklarımıza yetmiyor tatmin olmuyorlar hep bir doyumsuzluk var.
-
........
-
........
-
@gokcell maşallah ben hala ara ara nostalji yapar batman ve geleceğe dönüşü izlerim. zamanın en güzel filmlerindendi.
-
@gokcell evet ne helikopterdi be nasıl hızlı giderdi ama a takımınıda es geçmeyelim haksızlık olmasın :)
-
A takımı(babamla izlemeye bayılırdım), makgeyvır(ne becerikli bi herifti o yaa 😂...) Pazar sabahları hatırladığım galaksi savaşçıları gibi bişey vardı.. saat 7 de kalkar izlerdim.. bmx bisikletimle sokağımda ki kızlara hava atarken düşmelerim 😂.. babamın beni tuzlaspor(ist.tuzlalıyım) maçlarına götürmesi, arada bir köylere doğru gidip ailecek piknik yapışlarımız.. 80ler ve 90ların başı da çok güzeldi.. teknoloji hayatlarımızı her ne kadar kolaylaştırıp pratikkeştirse de ben hala daha video kasetten kemal sunal filmi izlemeyi özlüyorum.. tüplü televizyondan hemde 😊
Bu arada 83 doğumluyum ve kendimi bu forumun başlığında yaşlanmış gibi hissettim. Yaşlanıyoz arkadaşlar 😂😂😂
-
........
-
oktay vatan millet sakarya dersin Türk baş yapıtlarını unuttun. Olacak o kadar; süper baba; hababam sınıfı
-
........
-
@ayvalik10, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
oktay vatan millet sakarya dersin Türk baş yapıtlarını unuttun. Olacak o kadar; süper baba; hababam sınıfı
onlar birazdan gelecek kardeşim :) laf lafı açtı hababam sınıfı olacak o kadar süper baba deli yürek çılgın bediş mahallenin muhtarları bizimkiler unutmak ne mümkün :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum