Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika ya ilk giriş planim

Benzer Başlıklar

• H4 Grace Period Amerika'ya Seyahat

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    32 Bakış
    C
    Merhaba Arkadaşlar, Ben H1B vizesi olan ve bu vizesi iptal edildiği için Grace Period dediğimiz 60 günlük Amerika'da toparlanma ya da iş bulma sürecindeyim. EB2NIW ile green karta başvurmuştum ve bu grace period süresinde başvuru hakkım geldi. Fakat ailem Türkiye'de. H4 dışında bir vizeleri yok. Muhtemeln benim H1B iptal olunca onların da H4 vizesi iptal olmuştur. Bu H4 süresinde Amerika'ya gelebilirler mi? Bu konuda bir deneyimi olan oldu mu? Ya da bize bir tavsiyesi olan var mıdır? Teşekkür ederim
  • Karavan ile Amerika da Yaşam

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -1 Oy
    3 İleti
    611 Bakış
    crazycellsC
    @Eyüp bu konunun Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik ile alakasi nedir? ilgili forum konusu: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2097/rv-trailer-park-ta-yasamak
  • Greencard ilk sefer olasilik nedir ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    C
    Merhaba, Bana ilk başvurumda çıktı, tamamen şans. Sevgiler
  • Amerika ilk giriş tecrübesi

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    28 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    knnrnK
    @roccorocco Evet, ilk giristen sonra vize 12 ay sureyle green card yerine gececek. ABD'ye kart olmadan sorunsuz girebilirsiniz. Ama baska ulkelerden (kart veya gecerli vize olmadan) aktarma yaparken sorun olabilir, o nedenle aktarmasiz ucus tercih edin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k