Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Fransa'dan adli sicil kaydı talep etme sorunu

Benzer Başlıklar

• Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    TarkovskyT
    @Tarkovsky Merhabalar güncelleme geçmek istedim. Bugün davam sona erdi ve 5 ay hapis cezası+8300 tl de para cezası aldım. Yani hagb verdi ve hakim hiç birşeyini etkilemeyecek dedi. Umarım GC kazanırım ve onda da sorun olmaz. Benzer sorunu yaşayıp GC kazanan sürecini paylaşırsa sevinirim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Konsolosluğa soru sormak

3
    0 Oy
    3 İleti
    646 Bakış
    crazycellsC
    Cesitlilik Vizesi Sureci ile ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/
  • Birkaç Sorum var Yardımcı olabilir misiniz?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    2 Oy
    9 İleti
    962 Bakış
    crazycellsC
    @temmuz Birkaç Sorum var Yardımcı olabilir misiniz? içinde söyledi: @crazycells "Mülakat deneyimleri" başlığında 15 bin dolar birikim diyor ama üstte de yazdığım gibi nakit birikimin tamamını eve yatırdık. Tek mal varlığı 2 adet ev. Eleniriz galiba?:) Eger yeteri kadar birikim yoksa, ya da hicbir varlik gosteremiyorsaniz bir sponsor bulmanizi ister konsolos. Ayrintili bilgiyi su konudan okuyabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864/1
  • Adli Sicil Kayıdı ve Mahkeme Belgesi Sorunu

9
    0 Oy
    9 İleti
    2k Bakış
    Sahin ÖmerS
    @crazycells iyi fikir artık öyle yaparım. @entelman vekalet vermek istediğim kişiler kağıtları türkiyeden halletmem gerektiğini söyledi , artık bilemiyorum belki de uğraşmak istemediler. Gidip alabildiklerimi alacağım olmazsa da kısmet değilmiş deriz, hayırlısı olsun. Teşekkürler @crazycells @entelman
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k