Çifte vatandaşların green card başvurusu
-
Bulgar ve türk vatandaşlığım var ve Endüstri mühendisiyim. Green card başvurusunu nasıl ve hangi ülkeden yapmamı tavsiye edersiniz?
-
@kamuran Çifte vatandaşların green card başvurusu içinde söyledi:
Bulgar ve türk vatandaşlığım var ve Endüstri mühendisiyim. Green card başvurusunu nasıl ve hangi ülkeden yapmamı tavsiye edersiniz?
Hangi ulkede dogduysaniz o ulkeye gore yapmalisiniz.
-
@crazycells merhaba, bu yıl biliyorsunuz pasaport numarası giriliyor, ben de çifte vatandaşım, doğum yerimi mecbur bulgaristanda doğduğum için onu seçeceğim, ama bulgaristan kontenjanından çekilişe katılabilmek için bu yeterli mi, pasaport bilgisi olarak tr pasaport bilgilerini girebilir miyim ? Cevap için şimdiden teşekkürler.
-
@AylinÖG eşimde aynı durumdaydı , biz bulgaristan pasaport bilgileri ile yaptık onunkini. Youtube'da izlediğim kişilerden (rivayet olabilir) avrupa birliği vatandaşlarının daha şanslı olduğunu söyleyenler var. Buradaki arkadaşlar tabi ki tecrübeleriyle yanıtlayacaklardır. Bende cevap atarak bu bahane ile takip etmiş olayım.
-
@AylinÖG, içinde söyledi: Çifte vatandaşların green card başvurusu
@crazycells merhaba, bu yıl biliyorsunuz pasaport numarası giriliyor, ben de çifte vatandaşım, doğum yerimi mecbur bulgaristanda doğduğum için onu seçeceğim, ama bulgaristan kontenjanından çekilişe katılabilmek için bu yeterli mi, pasaport bilgisi olarak tr pasaport bilgilerini girebilir miyim ? Cevap için şimdiden teşekkürler.
yeterli.
istediginiz pasaportunuzu kullanabilirsiniz. -
@hbmurat, içinde söyledi: Çifte vatandaşların green card başvurusu
avrupa birliği vatandaşlarının daha şanslı
boyle bir ayrim tabii ki dogru degil :)
-
@crazycells, içinde söyledi: Çifte vatandaşların green card başvurusu
yeterli.
istediginiz pasaportunuzu kullanabilirsiniz.Merhaba, ben de Türkiye doğumlu çift vatandaşım fakat Türk pasaportum yok sadece Bulgar pasaportum var. Doğum yerim Türkiye olduğu için illa Türk pasaportu mu lazım yoksa Bulgar pasaportuyla başvurum kabul olur mu?
-
@selv, içinde söyledi: Çifte vatandaşların green card başvurusu
@crazycells, içinde söyledi: Çifte vatandaşların green card başvurusu
yeterli.
istediginiz pasaportunuzu kullanabilirsiniz.Merhaba, ben de Türkiye doğumlu çift vatandaşım fakat Türk pasaportum yok sadece Bulgar pasaportum var. Doğum yerim Türkiye olduğu için illa Türk pasaportu mu lazım yoksa Bulgar pasaportuyla başvurum kabul olur mu?
Bulgaristan pasaportunu kullanabilirsiniz, sorun olmaz. Ama dogum yerini Turkiye olarak yazin.
-
@crazycells Tamamdır çok teşekkür ederim.
-
@crazycells Teşekkür ederim. Bir de pasaportumla Türk kimliğimdeki doğum tarihim (günü) uyuşmuyor. Kimlikte olan 03.02 (doğrusu), pasaportta ise 23.02 olarak girmişler. Yıllar önce düzeltmeye çalıştık fakat mahkeme vs. açmak gerektiğinden uğraşmadık. Umarım sıkıntı olmaz.
-
@crazycells Teşekkür ederim. Bir de pasaportumla Türk kimliğimdeki doğum tarihim (günü) uyuşmuyor. Kimlikte olan 03.02 (doğrusu), pasaportta ise 23.02 olarak girmişler. Yıllar önce düzeltmeye çalıştık fakat mahkeme vs. açmak gerektiğinden uğraşmadık. Umarım sıkıntı olmaz.
Temel bilgilerinizi duzeltin. Bu bilgilerde farklilik olmasi soru isaretleri dogurabilir. Sadece resmi bilgileri tasiyan belgeleri kullanin.
-
@crazycells Çekiliş çıkarsa ondan sonra düzeltmek için başvururum diye düşündüm. Çünkü evrak dava işleri 4-5 bin leva tutacak malesef
-
@crazycells Çekiliş çıkarsa ondan sonra düzeltmek için başvururum diye düşündüm. Çünkü evrak dava işleri 4-5 bin leva tutacak malesef
Bu durumda onemli olan bilgi, dogum yerinizdeki bilgi. Turkiye dogumluysaniz Turkiye pasaportu cikartip bunu da kullanabilirsiniz.
-
@crazycells Hmm sanırım Türk pasaportu çıkarmak çok daha az maliyetli olacak, çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
-
Merhaba,çifte vatandaşım. Greencard'a başvurumu Romanya pasaportu ile yaptım. Çıkması durumunda mülakat sürecinde nasıl bir yol izlemeliyim?
-
Merhaba ben çifte vatandaşım, 16 yaşından sonra Türkiye dışında ikametim olduğundan oradan da arşivli adli sicil kaydı alacağım. Doğum belgesi, nüfus kayıt örneği ve askerlik belgesi gibi belgeler Türkiye'den aldım ama yine de oradan almam gerekiyor mu?
-
@zakaria evet, doğduğunuz ülkeden doğum belgesi ve polis raporu almalısınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum