Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2018 Bekleme Odası

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • Dv2018 sorular..

13
    0 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    E
    Arkadaslar uzun zamandir yazamadim benim durum soyle 7 hazirandaki mulakatima esimi ve cocugunuda eklememe ragmen ve gorusmeye onlari goturmedim yanliz gittim maddi ve manevi sebeplerle daha sonra sponsor muhabbetine f2a vizesiyle filan aldiririm dedim 25 haziranda amerikaya girdim ve 1 aydir newyorktayim burda sponsorlukla aileyi aldirmanin cok cok zor oldugunu ve 2-3 sene surdugunu ogrendim.Bende bi arkadasimin tavsiyesiyle ais.usvisa adresinden randuvumu kacirdim bolumumden esim ve cocuguma mulakat randuvusu talep ettim ve aciklama yazdim bize tekrar randuvu verilirmi esim ve cocuguma kart almak icin gerekirse turkiyeye Geri gelicem yoksa is isten gectimi bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim delircem :(
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k