[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Dv2020 için case no: 2020euxxxxx için Kentucky den evrak maili geldi tüm bekleyen arkadaşlara başarılar. Akşam maili detaylı inceleyip gerekli evrakları hazırlayacağım.
-
@yigitsagun, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Dv2020 için case no: 2020euxxxxx için Kentucky den evrak maili geldi tüm bekleyen arkadaşlara başarılar. Akşam maili detaylı inceleyip gerekli evrakları hazırlayacağım.
Tebrik ederim, hayırlı olsun :)
Gerekli bilgileri şurada bulabilirsiniz;https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
-
@yigitsagun Tebrikler, kolay gelsin :)
-
Arkadaşlar,
Ekim 2020 Visa Bulletin cut off numarasının 8600 olması sizce de biraz düşük değil mi? Şahsen 10k civarı bir sayı bekliyordum. Umarım yıl sonuna kadar 20k aşılır. -
@turcouz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar,
Ekim 2020 Visa Bulletin cut off numarasının 8600 olması sizce de biraz düşük değil mi? Şahsen 10k civarı bir sayı bekliyordum. Umarım yıl sonuna kadar 20k aşılır.Kast ettiğiniz yıl sonu hangi yıl sonu? 8600 zaten Aralık ayı için
-
@crazycells evet verdik bize sınırlı visa kontenjanı olduğu için tüm evraklarınızı acilen tamamlayın diye döndüler biz de panik olduk apar topar bulgaristana gitti ve ordan da böyle bir evrak veremeyeceklerini söylediler yalvar yakar aldık
-
Merhaba, ds260 formumu doldurup gönderdikten sonra işimden ayrıldım fakat formda değişiklik yapamadım. Şimdi yeni bir işe gireceğim ve adresimi de değiştirmem gerekli. KCC evrak için mail attı evraklarımı da gönderdim bu aşamada ne yapmam gerekli. formu açtırmalı mıyım?
-
Bu ileti silindi! -
merhaba @crazycells DV2020 Mulakat Deneyimleri başlık altında aşamaları okudum ancak bir şey kafama takıldı.Biz KKC nin istediği belgeleri yolladıktan sonra sağlık kontrollerine girmemiz gerekiyor değil mi ? Mulakat esnasında elimizde olması yeterli yani
-
@erdemdmrl, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba @crazycells DV2020 Mulakat Deneyimleri başlık altında aşamaları okudum ancak bir şey kafama takıldı.Biz KKC nin istediği belgeleri yolladıktan sonra sağlık kontrollerine girmemiz gerekiyor değil mi ? Mulakat esnasında elimizde olması yeterli yani
Mülakat maili aldıktan sonra sağlık randevusu alabiliyorsunuz
-
@bolatmali teşekkürler ! bazı belgelerin türkçe olması sorun yaratıyor mu peki bilginiz var mı
-
@bolatmali teşekkürler ! bazı belgelerin türkçe olması sorun yaratıyor mu peki bilginiz var mı
Şu sayfayı inceleyin;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
-
kcc dökümanlarını yolladık bakalım. hayırlısı olsun.
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Mülakat maili aldıktan sonra sağlık randevusu alabiliyorsunuz
Ayrıca 1 aydan daha uzun süre öncesi sağlık randevusu alınamıyor.
-
@arnold-layne hayırlısı olsun
-
Arakadaş lar mrb,
Adli sicil kaydi (arsivli) kurum özel tercumeli olarak secilince ingilizce olarak.alinabiliyor.türkçe yok.
Herkes bu sekildemi.yolladi acaba ?🤔🤔 -
@hope78 evet arşiv kayıtlı olanı ingilizce alabiliyorsunuz sadece problem yok.
-
@huseyın-d nasıl alabiliyoruz ben Türkçe aldım e devletten sizler nasıl aldınız?
-
@İrem-Güzel kurum tercümeli.secince altda kutucukda( dil)secenekleri çıkıyor. Arsiv kayitli oldugu icin bu sekilde aldim.yani sistem boyle veriyor. 🙏🙄
-
@hope78 ben Türkçe yolladım aynısı inşallah sorun olmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum