DV2021 Bekleme Odası
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@optimistic, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Burası bu saate kadar böyle sessiz kalmazdı şaşırdım açıkcası :slightly_smiling_face:
Evet ben de şaşırdım😀herkes çok yoğun galiba
Hala yazışan yok çok garip bir durum :slightly_smiling_face:
-
@optimistic bende ilk kim yazcak diye bakıyordum sürekli :)
-
@Oktay-İbiş hocam bugünkü açılışı yapmış oldum gerisi gelir artık :slightly_smiling_face:
-
Bizler daima burdayiz 🙂
-
Merhabalar ben green card başvurusu yaptım submit ettim ancak siteye ulasilimiyor diyor ne yapmam gerekiyor
Confirmation number gozukmedi -
@bolatmali Merhaba, bu fotoğraftan elenme olayı loto sürecinde mi oluyor yoksa kazanıp buna konsolosluk mu karar veriyor.
-
@Aydın-Emre-Alım success yazısını gördünüz mü? Düşmüş olabilirsiniz?
-
@optimistic inşallah :) ben saat 10 /11 kadar buradayım sürekli :)
-
@ChipsTR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bolatmali Merhaba, bu fotoğraftan elenme olayı loto sürecinde mi oluyor yoksa kazanıp buna konsolosluk mu karar veriyor.
Loto sürecinizde sistem fotoğrafınızı kabul etmeden çekiliş formunu dolduramıyorsunuz zaten.
Mülakattaki görevli sistemdeki fotoğrafla sizi karşılaştırıyor -
@bolatmali O kısmı biliyorum da loto sürecinde bir kontrol mekanizması var mı? Diye merak etmiştim.
-
@anilcangokben bir kaç kere denedim this site can't be reached sayfasını gördüm her seferinde bir kaç kere daha geri gelip yine submit ettim en sonunda oldu confirmation numberimi aldım ama bu geri gelip bir kaç kere submit etmek birden çok başvuru sayılmaz değil mi ?
-
WhatsApp grubuna gelmek istiyen olursa bekleriz arkadaşlar güzel şeylerin paylaşıldığı seviyeli bir grup
-
@Aydın-Emre-Alım, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@anilcangokben bir kaç kere denedim this site can't be reached sayfasını gördüm her seferinde bir kaç kere daha geri gelip yine submit ettim en sonunda oldu confirmation numberimi aldım ama bu geri gelip bir kaç kere submit etmek birden çok başvuru sayılmaz değil mi ?
Endişelenmeyin, sorun olmaz. Sonuç olarak bir kere confirmation numaranızı görebildiniz. Diğerleri başarılı olsaydı onlardada görürdünüz.
-
Ben de geldim :dog:
-
@bolatmali Merhaba aynı kişiye 2 sene üst üste mi çıkmış ? diploması olmayan kişiye?
-
@Nothing-Man cevabı merakla bekliyorum
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bolatmali Merhaba aynı kişiye 2 sene üst üste mi çıkmış ? diploması olmayan kişiye?
Evet ilk yılında mezun olmayı kıl payıyla kaçırmış. İkinci yılında mezun olarak başvurmuş ve talihli olmuş yeniden
-
valla çok garip geldi bana, anlına yazılmış sanırım gideceği :)
-
@Nothing-Man rastgele bir çekiliş olmadığının kanıtı bence.bu tarz gitmeyip tekrar başvurduğunda kazanan insanlar olmuş.
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
WhatsApp grubuna gelmek istiyen olursa bekleriz arkadaşlar güzel şeylerin paylaşıldığı seviyeli bir grup
Numara nedir ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum