green card fotograf konusu
-
@murat80my green card fotograf konusu içinde söyledi:
Merhaba! Benim fotoğrafımı photo tools a sokmadan ekledim ve dvlottery ekranı hata vermeden kabul etti.acaba kabul görür mü.uyumsuz olsaydı kabul görmezdi sistem tarafından biliyorum.pixeller uygunda alt üst çizgi, göz hizası photo tools a sokmadığım için bilmiyorum uyumunu. Yardımlarınızı rica ediyorum
hicbir sorun olmaz merak etmeyin. photo tools'u zaten emin olmayanlar ya da ayar yapmasi gerekenler kullaniyor. Siz sanirim direkt fotografcidan o olculerde aldiniz, o nedenle bir sorun yasamazsiniz.
-
Tşk.. Evet fotoğraf çı ayarladı.
-
Şimdi kafama takıldı benimde fotografci fotoyu ps ile arkayı beyaz yapıyor ve yüzdeki karartıları düzeltiyor bu yasakmı.
@crazycells -
@Hasta-La-Vista-Baby klasik beyaz fon önünde vesikalık çektirdikten sonra bu linke bak ilk iletilerine
https://yesilkartforum.com/forum/post/87668 -
@Hasta-La-Vista-Baby, içinde söyledi: green card fotograf konusu
Şimdi kafama takıldı benimde fotografci fotoyu ps ile arkayı beyaz yapıyor ve yüzdeki karartıları düzeltiyor bu yasakmı.
@crazycellsgorunuste degisiklik olmadigi surece cok onemli degil.
-
@crazycells, içinde söyledi: green card fotograf konusu
arka fonu ps ile beyaz yapıyor o sorun olurmu peki ? arkasında fiziksel beyaz perde yok fotografcıda.
biri olmaz oyle demiş ilk sayfada o yüzden emin olmak için soruyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: green card fotograf konusu
arka fonu ps ile beyaz yapıyor o sorun olurmu peki ? arkasında fiziksel beyaz perde yok fotografcıda.
biri olmaz oyle demiş ilk sayfada o yüzden emin olmak için soruyorum.
problem olmuyor.
-
Konsoloslugun onerdigi fotografcilardan birinde fotograf cekildim ama cenemin altinda ufak bir golge olusmus(yuzde ve arkaplanda sorun yok)gozlugumu takmadigim icin de goremedim de ozelden yollasam olur/olmaz diyebilecek birisi var midir?
-
foto fotocu geldi her türlü resim green kart uyumlu hale getirilir. Arka plan çok koyu olmadıkça ne olursa olsun farketmez yapılır hem de 2 dakika da fotocu geldi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum