Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
Merhabalar aklima takılan bir soru var su an.. 2020 talihlisiyim ancak öneriler dogrultusunda bu sene de basvuru yapmayi dusunuyorum ancak facebook sayfasinda bir arkadas fotograf konusunda konsolos problem cikartabilir demis.. Sunu anlamadim cekilise katilip kazandiktan sonra (fotografi yuklerken problem olmamis onaylanmis sonucta) fotograf ile ilgili konsolosluk nasil bir sikinti yasatabilir ki ben o kismi anlamadim..?
-
@recii35, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhabalar aklima takılan bir soru var su an.. 2020 talihlisiyim ancak öneriler dogrultusunda bu sene de basvuru yapmayi dusunuyorum ancak facebook sayfasinda bir arkadas fotograf konusunda konsolos problem cikartabilir demis.. Sunu anlamadim cekilise katilip kazandiktan sonra (fotografi yuklerken problem olmamis onaylanmis sonucta) fotograf ile ilgili konsolosluk nasil bir sikinti yasatabilir ki ben o kismi anlamadim..?
sistem fotonun boyutlarini onayliyor sadece, kendisini degil. Baskasinin fotografiyla basvuru yapiyorsaniz mulakat sirasinda konsolos sizi eler, fakat sistem bunu yapamaz.
-
@crazycells demek istedigim suydu; hani vize icin farkli greencard basvurusu icin ayri ya fotoğraflar burada eleme durumu vay efendim sizin omuzlariniz gozukmuyo kafanizin ustundeki bosluk bizim kritlerlerimize uymuyo gibi bir bahane sunup eleyebilirler mi?? Bulamiyorum cekilise koydugum fotoğrafı o yuzden suphe duydum simdi acaba nasildi diye.. Kriterler saglanmazsa zaten sistem kabul etmeyecekti ama degil mi?
-
Bu ileti silindi! -
@recii35, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@crazycells demek istedigim suydu; hani vize icin farkli greencard basvurusu icin ayri ya fotoğraflar burada eleme durumu vay efendim sizin omuzlariniz gozukmuyo kafanizin ustundeki bosluk bizim kritlerlerimize uymuyo gibi bir bahane sunup eleyebilirler mi?? Bulamiyorum cekilise koydugum fotoğrafı o yuzden suphe duydum simdi acaba nasildi diye.. Kriterler saglanmazsa zaten sistem kabul etmeyecekti ama degil mi?
bugune kadar boyle bir durum olmadi, olmasini gerektirecek bir durum da yok bence. Sistem sadece boyutlara bakiyor, fotografa degil.
-
@crazycells tesekkur ederim yine bilgilendirmeniz icin.. Su durumda endişe edecek bir şey yok ozman çok şükür..
-
Merhaba arkadaşlar sorum şu evliyim ve eşim ve ben green carta başvuru yapacagız ben başvuru yaparken eşimin fotografını istedi peki eşimde başvuru yaparken kullanacagı fotografı bende kendi başvurumda eşimin fotosu olarak kullanabilirmiyim
-
@tayfun39, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba arkadaşlar sorum şu evliyim ve eşim ve ben green carta başvuru yapacagız ben başvuru yaparken eşimin fotografını istedi peki eşimde başvuru yaparken kullanacagı fotografı bende kendi başvurumda eşimin fotosu olarak kullanabilirmiyim
kullanabilirsiniz.
-
Arkadaşlar ben fotoğrafçıya gittim ama Arka planı kırışık falan çekti.Ben de kendim çekdim ve onla Submit etdim DV2021 için forumu.Ancak arka fonda yüzümün yanında normal yandan 1 ton siyah diyelim gölgem var.Eğer kazanırsam problem olur mu? Bu arada gölge şu Requirements de örnek gösterilen foto gibi Büyük bir gölge değil sadece sol tarafta yüzümün yanında arka fonda var biraz.
-
@Baku-Beats, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Arkadaşlar ben fotoğrafçıya gittim ama Arka planı kırışık falan çekti.Ben de kendim çekdim ve onla Submit etdim DV2021 için forumu.Ancak arka fonda yüzümün yanında normal yandan 1 ton siyah diyelim gölgem var.Eğer kazanırsam problem olur mu? Bu arada gölge şu Requirements de örnek gösterilen foto gibi Büyük bir gölge değil sadece sol tarafta yüzümün yanında arka fonda var biraz.
golge yuzde degilse problem olmuyor genelde, o nedenle sizinki de sorun olmayacaktir.
-
@crazycells Teşekkürler crazycells
-
Merhaba ben fotoğrafcica çekindim fakat dudağım kuruduğu için resimde kırıntı varmış gibi çıktı sonradan farkına vardığımda fotoğrafçı o izi kaybetti resim üzerinden bir problem olur mu sizce o düzeltme
-
@nacar66, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Merhaba ben fotoğrafcica çekindim fakat dudağım kuruduğu için resimde kırıntı varmış gibi çıktı sonradan farkına vardığımda fotoğrafçı o izi kaybetti resim üzerinden bir problem olur mu sizce o düzeltme
problem olmaz.
-
Crazycells bilgi için Teşekkürler
-
Bugün greencard başvurusu yapmak için fotoğraf çektirmeye gittim maalesef fotoğrafçı fotoğrafı düzgün çekemedi ben tekrar fotoğrafçıya gittim bu sefer fotoğrafı yaparken aşırı pixelli bir şekile büründürdü onun üstüne ben fotoğrafın ham halini istedim ve kendim evde photoshop ile yaptım fotoğrafın görüntüsünde herhangi pixel veya bozulma yok
fotoğraf 600 px e 600 px ve 300 dpi herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mı yoksa boyutları başka mı ? kabul edilmeme ihtimali var mı ?
-
@berkyildirimm, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Bugün greencard başvurusu yapmak için fotoğraf çektirmeye gittim maalesef fotoğrafçı fotoğrafı düzgün çekemedi ben tekrar fotoğrafçıya gittim bu sefer fotoğrafı yaparken aşırı pixelli bir şekile büründürdü onun üstüne ben fotoğrafın ham halini istedim ve kendim evde photoshop ile yaptım fotoğrafın görüntüsünde herhangi pixel veya bozulma yok
fotoğraf 600 px e 600 px ve 300 dpi herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mı yoksa boyutları başka mı ? kabul edilmeme ihtimali var mı ?
bir problem yasamazsiniz.
su siteyle fotoyu duzenleyebilirsiniz:
-
teşekkürler
-
@berkyildirimm klasik ham hali olan vesikalık fotoğrafçıdan mail olarak iste sonra aşağıdaki yoldan 2 dakika da yaparsın hatta kontrol için 2 adet site bile var
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2803/resim-olayını-amma-da-büyüttünüz-alın-size-örnek -
@ayvalik10
bu fotoğraf konusunda açtığınız başlıktan ötürü sizleri tebrik ediyorum :))) -
@bolatmali rica ederim lafı bile olmaz biz burada büyük bir aileyiz seyrettiğin youtuber çoğu buradan geçmiştir. Ondan kimseyi tanımıyorum demesin insanlar o kişilere yazsanız herkes yardım etmek için heyecanla bekliyorlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum