Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
-
@crazycells Çok teşekkür ederim..
-
@arnblt, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
@cnpist SSN ofiste dediğinizi daha önce yapmıştım. Bize numaraları yazdılar. Fakat ehliyet sınavına numarayı söyleyerek giremiyorsunuz. Bugün Virginia daki SSN ofise gidip adres değişikliği başvurusu yaptım. Dediklerine göre adreste bizzat kendiniz olması gerekiyormuş. Ama oğlumuzun SSN i verdiğimiz adrese geldi. Orada öyle bir koşul aramamışlar. Muhtemelen yetişkinler için isim eşleşmesi aramıştı Posta görevlisi dedi.
bizim ssn ler arkadasimizin ev adresine teslim edilmisti, biz adres bilgisi belirtirken ssn of,steski kisiye sadece kendi adimizi ve adres bilgisini vermistik. 2 hafta sonra da adrese ulasmisti ki biz o sirada Turkiyeye geri donmustuk. postacinin isguzarligi olmus size. sanirim.
-
@keysnambır yok in care of yazmadık zaten bunu yazmanız da gerekmiyor. Çünkü adresler zaten en kötü ilk girişte değiştiriliyor. Hiç kimsenin ki kendi adresi değil aslında. Bir çok arkadaşa ve benim oğluma in care of yazmadan geldi.
-
Herkese Merhaba,
29 Agustos gunu San Diego havalimanindan giris yaptim ve gorevli bana SSN icin bizzat ofise gidip basvurmam gerektigini soyledi. Halbuki DS260 da SSN istiorum u isaretlemistim. Her neyse girisimden 1 gun sonra en yakin ofise giderek SSN basvurusunda bulundum. Normalde bir haftada gelirdi ama Labor day tatiline takildigi icin sanirim 9 gunde geldi. Aklinizda bulunsun arkadaslar. Bilmiyorum yeni bir uygulama mi ama havalimanindaki gorevliye sormasam hala bekliyor olabilridim buyuk ihtimal. -
@Gkhn-CLKKN hoşgeldiniz. Biz de 1 Eylül'de Los Angeles'dan giriş yaptık. Bu hafta da ssn ile ilgili bir gelişme olmazsa, en yakin SSA ofise gideceğiz.
-
SSA ofis ararken google ratinglerine bakin derim. ratingleri iyi olanlar biraz dahayardimci oluyorlar :)
-
@cnpist teşekkürler bilgi için ☺
-
Arkadaş bu SSN den çektiğimiz kadar hiçbir şeyden çekmedik. Bu seferde benimki geldi. Ama eşimin SSN i gelmedi. Sebebini de eve gelince farkettim. Adresi apartman numarasını yazmamışım. Acaba yarın sabah erkenden post office e bizzat gitsek verirler mi bize SSN i yoksa 4 üncü kez tekrar mı başvuracağız.
Sn @crazycells veya tecrübe eden arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim.
Selamlar, -
@arnblt Burada kurallara korukorune sadakat var ama memurlardan da inanilmaz kuraldisi yardimci olan da oluyor. Post Office gitmekten zarar gelmez. Gidip bakin derim.
-
Merhabalar, benim daha önce work and travel'dan kalan social security numaram vardı ancak kartımı bulamıyorum. Ds-260 formunda da daha önce olduğunu belirttim ancak yenisinin verilmesini istediğimi işaretledim. Önceki numaramı bilmiyor olmamdan kaynaklı bir sıkıntı yaşar mıyım? Zaten araştırdığım kadarıyla benimki DHS authorization gerektiren SSN'di, green card sahibi olduktan sonra her halükarda yenisini almam ya da update etmem gerekecek miydi? Teşekkürler.
-
@darülfülfül, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Merhabalar, benim daha önce work and travel'dan kalan social security numaram vardı ancak kartımı bulamıyorum. Ds-260 formunda da daha önce olduğunu belirttim ancak yenisinin verilmesini istediğimi işaretledim. Önceki numaramı bilmiyor olmamdan kaynaklı bir sıkıntı yaşar mıyım? Zaten araştırdığım kadarıyla benimki DHS authorization gerektiren SSN'di, green card sahibi olduktan sonra her halükarda yenisini almam ya da update etmem gerekecek miydi? Teşekkürler.
Eski SSN 'nizi yazmazsaniz, sizinkini bulmalari biraz zor olabilir, bilginize. Bu durumda yeni bir kart ve yeni bir numara istemeniz daha dogru olur, yoksa siz ugrasabilirsiniz bu islerle.
-
@arnblt, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Arkadaş bu SSN den çektiğimiz kadar hiçbir şeyden çekmedik. Bu seferde benimki geldi. Ama eşimin SSN i gelmedi. Sebebini de eve gelince farkettim. Adresi apartman numarasını yazmamışım. Acaba yarın sabah erkenden post office e bizzat gitsek verirler mi bize SSN i yoksa 4 üncü kez tekrar mı başvuracağız.
Sn @crazycells veya tecrübe eden arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim.
Selamlar,Bazi posta memurlari bu tur onemli belgeler icin tam adresi gormek istiyor, bu aslinda kotu bir sey degil ama tabii sizin durumunuzda beklemeye neden olmus.
Tekrar basvuru yapin ve adresi yenileyin, tam adresi verirseniz gelmemesi icin bir neden yok. -
merhaba.dv 2019 talihlisiyim. ABDye giriş yaptıktan sonra green card ve ssn için başvuru yapmaya gerek varmı yoksa ds 260 formunda belirttiğim adrese kendileri gönderecek mi?
-
@Maybeoneday, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
merhaba.dv 2019 talihlisiyim. ABDye giriş yaptıktan sonra green card ve ssn için başvuru yapmaya gerek varmı yoksa ds 260 formunda belirttiğim adrese kendileri gönderecek mi?
GC icin USCIS ucretini yatirmalisiniz.
SSN icin 21 gun bekleyin, gelmezse bir SSA ofise gidip cikartabilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Eski SSN 'nizi yazmazsaniz, sizinkini bulmalari biraz zor olabilir, bilginize. Bu durumda yeni bir kart ve yeni bir numara istemeniz daha dogru olur, yoksa siz ugrasabilirsiniz bu islerle.
Uğraşmam sıkıntı değil uğraşırım gerekirse de benim endişem eski numaramı bilmiyor ya da kartımı kaybetmiş olmam greencard sürecimi etkilermi, takıldıkları bir konu mu bu onu öğrenmek istiyorum.
-
Uğraşmam sıkıntı değil uğraşırım gerekirse de benim endişem eski numaramı bilmiyor ya da kartımı kaybetmiş olmam greencard sürecimi etkilermi, takıldıkları bir konu mu bu onu öğrenmek istiyorum.
Green card almanızı etkilemez. Sadece SSN almak için ek işlemler yapmanız gerekebilir.
-
@knnrn, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Green card almanızı etkilemez. Sadece SSN almak için ek işlemler yapmanız gerekebilir.
Teşekkürler yardımlarınız için
-
Merhaba benim ssn ile ilgili bir yardıma ihtiyacım var ben 22 temmuz 2019 tarihinde amerikaya giriş yaptım 24 temmuzda yami 2gün sonra ssn numaram eve posta yoluyla teslim edildi sorum şu ssn sitesine kayıt oluşturmaya çalıştığımda veya farklı bir iş ile ilgili numaramı giriş yaptığımda hata veriyor kayıta ulaşılamadı yazıyor san bürosonu aradım ama normal dediler 2 ay oldu hala aynı sizce bu normalmi bu arada eşimle ortak hesap açtık debit kart aldım bir problem olmadı ama belki eşimden dolayı sorun olmadı gibi geliyor bu problemi telefonla aramak yerine ssn bürosona gitmem gerekirmi tesekkur ederım sımdıden
-
@cskn68, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Merhaba benim ssn ile ilgili bir yardıma ihtiyacım var ben 22 temmuz 2019 tarihinde amerikaya giriş yaptım 24 temmuzda yami 2gün sonra ssn numaram eve posta yoluyla teslim edildi sorum şu ssn sitesine kayıt oluşturmaya çalıştığımda veya farklı bir iş ile ilgili numaramı giriş yaptığımda hata veriyor kayıta ulaşılamadı yazıyor san bürosonu aradım ama normal dediler 2 ay oldu hala aynı sizce bu normalmi bu arada eşimle ortak hesap açtık debit kart aldım bir problem olmadı ama belki eşimden dolayı sorun olmadı gibi geliyor bu problemi telefonla aramak yerine ssn bürosona gitmem gerekirmi tesekkur ederım sımdıden
Onun guncellenmesi ve sizi tanimasi aylar alabilir. Neden SSA sitesine kayit olmaya calisiyorsunuz? Acil degilse, daha sonraki yillarda ABD'de bir gorunurlugunuz oldugunda (adiniza maaslar, isler, ev ve is adresleri, banka hesaplari, kredi gecmisi vs. oldugunda) bunu denemenizi tavsiye ederim.
-
@crazycells selamlar olsun başkanım 5 eylülde orlandoya giriş yaptık ama hala ssn numaramız gelmedi ehliyet dil kursu ve bir işe başvuramıyorum ne yapmam gerekli acaba bu konuda banka hesabı bile açamıyoruz teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum