Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E-devletteki lise diploması hakkında

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
3 2 412 1

Benzer Başlıklar

• Training hakkinda

İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    135 Bakış
    kursat68K
    Arkadaslar merhaba aranizda training yani is kurslarina katilan varmi. Yani kisa zamanda ogrenilecek ve daha iyi isler bulmaya yardim edecek kurslardan bahsediyorum.tecrubelerinizden bahsedermisiniz veya tavsiye edeceginiz kurslar varmi. Saygilar
  • Devlet & Eyalet Personel Ilanlari

İş Alanları ve Meslekler
    2
    1
    7 Oy
    2 İleti
    251 Bakış
    yapay-zekaY
    teşekkür ederim güzel paylaşım
  • Limited Liability Company (LLC) Hakkinda Bilgisi & Tecrubesi Olan Var mi?

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    440 Bakış
    caglarorC
    @sadriabi Cok guzel bilgiler. TRde bu isin evinde ya da bu is evimizde buyudugum halde (anne vergici baba mali musavir), balik hafizam ve belkide travmatik tecrube eslenmesi nedeniyle hepsini unutmusum. Vakti zamaninda eczanem varken vergi nedeniyle oyle ezildim oyle bittim ki vergi kelimesi bile midemi bulandiriyor. US de fikirlerin paraya donusebilmesi onundeki kolayliklari seviyorum. Kazan kayniyor... ;)
  • İş başvurusu ve background check hakkinda

İş Alanları ve Meslekler
    26
    1 Oy
    26 İleti
    4k Bakış
    redsat2000R
    @bologna bazı firmaların işe alım politikası uyarınca performansına göre kısa sürede Part time dan tam kadrolu işe geçebilirsin. İlk işin part time olma olasılığı yüksek ihtimal. Bazen part time gözüküp 40 saat iş planı alabilirsin. Hayırlısı olsun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k