Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Brooklyn/NewYork- E2 Vizesine Uygun Satilik Restaurant-$149K

İlan ve Duyuru
6 3 1.8k 3

• 87654321

• İlan için teşekkürler ama hani belki en azından hangi şehirde eyalette olduğunu paylaşsanız daha yararlı olabilir.

• @Richmond, içinde söyledi: Brooklyn/NY- E2 Vizesine Uygun Satilik Restaurant-$149K

İlan için teşekkürler ama hani belki en azından hangi şehirde eyalette olduğunu paylaşsanız daha yararlı olabilir.

Brooklyn/NY- E2 Vizesine Uygun Satilik Restaurant-$149K başlık bu bilgiyi veriyor newyork brooklyn de.

• @jinglebells aslında ilk başta 149 bin ucuz gibi geldi 50-60 k satışı duyunca ama sade ciro.maliyetleri dusundum.149bin normal belkide pahalı olabilir.is planı ıyı ıncelenmelı.e2 vizesi iş devam ettiği surece var.8yıl sonra kontrat bitince yenilenemezse vize iptal olur.ben alıcak olsaydım restaurantın bina sahibinden yatırım yapmadan once 8 yıl sonunda istersem 10 yıl daha uzatmak ıcın opsıyon sozlesmesı yapmasını ısterdim.8yıl goz açıp kapayıncaya kadar gecer.ilk adım için uygun olabilir.2.adımı hesaplamadan ilk adımı atmak riskli olabilir.kanaatim greencard içermeyen herturlu yatırım için dikkatli olunmalı ve e5 gibi vize turlerine nasıl gecileceğini iyi hesaplanmalı.e5 vizesi için yatırım miktarının 1milyon dolara cıkarma soylentıleri var.şuan gelismekte olan bolgelerdeki 500bin dolar limiti kalkıcak. tabi abd de evlenırseniz baska.

edit:brooklyn newyorkta manhattan gibi 1sınıf bir bolge olmasada az gelismiş bir yer değil.boyle bir lokasyonda 500bin dolarlada e5 vizesi yanı greencardta alınamayabılr.1milyon dolar yatırım zorunlu olabılır.

• 87654321

• 87654321

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    1 İleti
    231 Bakış
    Y
    Boston’da E-2 Yatırımcı Vizesine Uygun Satılık Turk Restorani ve Coffee Shop Herkese merhaba, Boston’ın gözde ve merkezi bir lokasyonunda, yıllardır başarıyla işletilen bir Turk restoranı ve hemen yanındaki butik kahve & tatlı dükkânımiz satışa sunulmuştur. Sağlıklı, ev yapımı lezzetler ve özgün tatlı-kahve konsepti ile güçlü ve sadik bir müşteri kitlesine sahip bu işletmeler, kârlı ve oturmuş operasyonlarıyla öne çıkmaktadır. Satış, tüm ekipman, marka hakları ve mevcut operasyonla birlikte devredilecektir. İşletmeler, E-2 yatırımcı vizesi başvurusu için gerekli tüm kriterleri karşılamakta olup, geçiş sürecinde satıcı tarafından tam destek sağlanacaktır. Ilgilenenler bana ulasabilir.
  • Statü değişikliği sürecinde ABD'ye giriş-çıkış yapmak

Amerikan Vizeleri vize statü gemituru
    5
    0 Oy
    5 İleti
    800 Bakış
    crazycellsC
    @Muhittin-Kılıçaslan, içinde söyledi: Statü değişikliği sürecinde ABD'ye giriş-çıkış yapmak Merhaba. 1 yıl önce turist vizesi ile ailecek gelip statümüzü e2 calisma vizesine cevirdik. 2 kizim ile birlikte cruze gemisi ile 4-5 gün miami keywest nassau turu yapıp geri gelmek istiyoruz. Vize süreci nasıl etkilenir? Ülkeye girişte sorun yaşarmıyız? ABD'ye giris-cikis yapabilmeniz icin "vize" gerekiyor, ABD'de kalabilmeniz icin ise "statu" gerekiyor... Siz 1 yil once turist vizenizi kullanip giris yaptiniz ve size turist statusu verildi, sonra bu statunuzu E2 yatirimci statusune cevirdiniz... Su an eger ABD disina cikarsaniz, ABD'ye yeniden girebilmek icin E2 vizesi almaniz lazim. Maalesef baska bir vizeyle ABD'ye giremezsiniz, ABD'deki statunuz ne ise, ona uygun bir vize alip bu vize ile ABD'ye giris yapmalisiniz... Vizeler sadece ABD konsolosluklarinda veriliyor, ABD icinde vize alamazsiniz. Nassau, Bahamalar'da oldugu icin ABD disina cikmis oluyorsunuz ve yeniden ABD'ye giris yapmaniz icin ABD'deki statunuze uygun vize basvurusu yapmalisiniz. O nedenle boyle bir seyahat yapmaniz durumunda gideceginiz ulkelerdeki konsolosluklardan E2 vizesi basvurusu yapmalisiniz. Ama unutmayin ki USCIS'in sizin E2 statunuzu onaylamis olmasi, konsoloslukta vize alacaginizi garanti etmez. Icisleri Bakanligi'na bagli USCIS ve Disisleri Bakanligi'na bagli konsolosluklar ayni kriterlere gore hareket etmiyorlar.
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • New York

Sabitlendi New York new york new york city nyc
    292
    1
    1 Oy
    292 İleti
    19k Bakış
    S
    Hells Kitchen, Soho Civarlarında oda tutmayı düşünüyorum Michelin yıldızlı restoranlara yakınlığı sebebiyle.. ayrıca kredi skorum olmadığı için de ev kiralayabileceğimden pek emin değilim, bu civarlarda yaşayan var mı acaba?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k