Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da İnternet Kullanımı

Taşındı Bireysel ve Siber Güvenlik
34 13 4.5k 14

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Kullandığınız İnternet Servisleri

Bireysel ve Siber Güvenlik
    20
    1 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    ayvalik10A
    @ayvalik10 [image: 1615743383027-20210314_203504.jpg]
  • Kisisel isim ve adres bilgilerini internetten silmek

1
    6 Oy
    1 İleti
    273 Bakış
    goodluckG
    Google uzerinden kendi ismimi arattigimda kendi ismim, esimin ismi, onceki adreslerim yeni adresim ve yasimin kabak gibi ciktigini farkettim. Cok rahatsiz edici bir durum. Internetten kisa bir arastirma sonucu kolayca silinebildigini gordum. Asagidaki linkten yonlendirmeleri takip edip sizde silebilirsiniz. En azindan bazi bilgiler herhangi biri tarafindan kolayca bulunamaz. https://www.google.com/amp/s/www.businessinsider.com/how-to-remove-yourself-from-whitepages%3Famp
  • Mahremiyet İçin Güvenilir Uygulama ve Yazılımlar

15
    5 Oy
    15 İleti
    865 Bakış
    Final ApproachF
    @saulgoodman, içinde söyledi: Mahremiyet İçin Güvenilir Uygulama ve Yazılımlar @Final-Approach, içinde söyledi: Mahremiyet İçin Güvenilir Uygulama ve Yazılımlar Protonmail son zamanlarda Amerika'dan ciddi sayıda fon desteği aldı diye biliyorum. Protonmail yerine tutanota yı daha samimi buluyorum. Almanya özellikle kişisel bilgilerin korunması konusunda Avrupa ülkelerinde en sert düzenlemelere sahip. Tutanota da mahremiyet konusunda iddialı bir hizmet. Katkınız için teşekkürler! Size neden Tutanota daha samimi geliyor? Belirli somut sebepleri var mı? Fon iddialarına dair birkaç kaynak paylaşırsanız detaylarını okumak isterim. Neden İsviçre'yi tercih ettiklerine dair Protonmail açıklaması şurada. Tabii. Fon meselesi bizzat ProtonMail tarafından web sitesinde duyurulmuştu geçmiş zamanda. ( https://protonmail.com/blog/protonmail-has-raised-2m-usd-to-protect-online-privacy/ ) Amerika, Massachusetts merkezli CRV'den yüksek miktarda para desteği aldılar. Tutanota'ya yöneltilen Protonmail'den neden daha iyisiniz sorusuna verdikleri cevap şöyle: "We are a European company and develop everything in Germany for security reasons. We don't have developers working the USA, and we have never taken venture capital investments from American companies." Bu açıklamada da Protonmail'in Amerika ve Amerikan şirketleri ile olan ilişkilerine gönderme yapmışlar. Teknik ve gizlilik açısından neden önde olduklarına ilişkin açıklamalarını şu linkden okuyabilirsiniz. https://www.reddit.com/r/tutanota/comments/b82a05/why_is_tutanota_better_than_protonmail/
  • 4 Oy
    45 İleti
    3k Bakış
    mamma miaM
    Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama bu fırsattan bahsetmeliyim Hotspot Shield VPN üyeliği alırsanız 1password yanında bedava veriliyor. Aylık ücreti 20 TL hem 5 bilgisayara kadar VPN alıyorsunuz hem de 1password bireysel üyeliği. Not: Burada bana 1password öneren tüm kişilere teşekkür ederim baya yararlı :D
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k