Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bilgisi ve deneyimi olan lütfen yazsın

Benzer Başlıklar

• Acil yardım lütfen formda basit hatalar yapmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    241 Bakış
    crazycellsC
    @Selami1864, içinde söyledi: Acil yardım lütfen formda basit hatalar yapmak Çok teşekkür ediyorum cevabınız için peki sizin düşünceniz nedir Genelde birkac harf hatasi problem yaratmiyor. Tabii, hatanin masum olmasi da onemli, eger bu hatayi yapip ustune tekrar basvuru yaptiginizi gorurlerse o durumda dosyaniz reddedilir tabii ki.
  • ABD üniversitelerinden mezun olan herkese Yeşil Kart verilmesi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    4 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    entelmanE
    @saulgoodman Şüphesiz ABD'de üniversite okuyan ve okumak isteyenler için çok güzel bir gelişme. Görünüşe göre ilerleyen yıllarda, yeşil kart sürecinde pek çok değişiklikler olacak.
  • 0 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @cihad-ecevit Amerika vatandandaşlık için yardım edecek bilgisi olan kişiler cevap verebilir mi lütfen içinde söyledi: @crazycells ödedim hepsini parmak izi felanda verdim mülakat tarihi verilecek işte büyük ihtimalle de red olucak 1 buçuk seneyi felan bulur benim vatandaşlığı almam öyle gözüküyor O durumda devam etmemek icin bir neden yok. 2014 yilinin Eylul ayi demissiniz... ilk 6 ayi katarsak Mart 2014'ten hesaba baslayabilirsiniz... Mart 2019'da son 5 yilin en az 30 ayi ABD icinde oluyorsunuz ve 6 aydan fazla da ABD disinda bulunmamis oluyorsunuz. 90 gun once basvuru yapabilirsiniz, o nedenle Aralik 2018'de basvuruya baslamaniz (ilk formu gondermeniz) daha iyi olurdu (ya da Ocak 2019 diyelim, cunku tarihler ayin 1'i ya da 30'u da olabilir, garanti hesap yapmis olalim) Suradan 90 gun hesabi da yapabilirsiniz: https://www.uscis.gov/forms/uscis-early-filing-calculator
  • Cevaplayamadığım 3 soru acil yardım lütfen

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    3 Oy
    6 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    Orduda nasil bir gorevde bulundunuz? Dediginiz iki secenekteki gibi yaptiysaniz evet deyip bilgileri yazabilirsiniz. Diger sorular icin Sayin DustyBlue'nun dedigi gibi http://goo.gl/YKHmct linkinde sorularin turkce aciklamalari var, indirip okumanizi tavsiye ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k