Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(T) İnsan Kaçakçılığı Mağduru Vizesi

Benzer Başlıklar

• Medikal vize

Diğer Vizeler (U, T ve diğer vizeler)
    9
    0 Oy
    9 İleti
    495 Bakış
    T
    Hocam çok teşekkürler,son verdiğiniz bilgi benim için çok değerli oldu :) Terapi süresi ve masraf kesin olarak belirtildi,o nedenle bahsettiğiniz gibi rapora dayanarak gerekli parayı göstermek görevi düşüyor bana. Herkese iyi haftasonları diliyorum :)
  • G4 vize ile ABD'de calismak ve vatandaslik almak

Taşındı Diğer Vizeler (U, T ve diğer vizeler)
    10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    R
    @Gunay-Eliyeva, içinde söyledi: G4 vize ile ABD'de calismak ve vatandaslik almak September 26 2018 29 Haziran 2023’te, 5 yılın dolmasına 89 gün kala başvuru yapmalısınız. Anlamadım nasıl yaptınız başvuruyu? Onlinemı yaptınız, posta yolu ilemi?
  • (U) Suç Faaliyeti Mağduru Vizesi

Sabitlendi Taşındı Diğer Vizeler (U, T ve diğer vizeler) u vizesi
    7
    1 Oy
    7 İleti
    4k Bakış
    T
    Merhaba. Bende 2017 Ekim ayında silahlı soygun da yaralandım. Ocak 2018 de U vizesine başvurdum. Şuan ortalama 7,5 - 8 yıl sürüyor U vizesini almanız. Benim yaklaşık 1 yıl kaldı. Onaylandıktan 3-4 yıl sonra Greenkart başvurusu yapıp alabiliyorsunuz. Biraz uzun bir süre maalesef
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k