Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2 kere F1 vizesi almak hakkında;

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
2 2 608 1

• Arkadaşlar selamlar öncelikle üniversite okumak için 2012 de 5 yıllık F1 vizesi aldım. özel sebeplerden dolayı gidemedim. Sonra 2016 da dil okulu için tekrar F1 vizesi aldım. 5.5 ay kaldım. Okulun programı bittikten sonra bildiğiniz üzere 60 gün tatil veriliyor, bende bu süre zarfında gezmek istediğim eyaletleri gezdim. Başka bi eyalette dil okuluna kayıt yaptırmak istediğim de geç kaldığımın farkına vardım. Hemen bitirdiğim dil okulu ile irtibata geçtim. Onlarda 60 gün bitiminde okula yazılmış olmam gerektiğini söyleyip hemen çıkış yapman lazım dediler. 2-3 gün geçmişti ve bu süre içinde vize statüm düşüyor ne yazık ki farkettiğim an hemen çıkış yaptım ülkeden bir daha gelmelerim de sıkıntı olmaması için, unuttum çünkü tarihe bakmamıştım. Sormak istediğim soru şimdi Turist vizesine başvurmak istiyorum bu 2-3 gün geç çıkmam bana sorun yaratır mı? 2 tane F1 vizesinden sonra turist vizesi almakta sıkıntı yaşarmıyım yoksa F1 mi almam gerekli gene.

• @furk4n Buyuk ihtimal bir problem yasamazsiniz. Zaten 3 yil ban almak icin 180 gunden fazla out-of-status kalmak gerekiyor, o nedenle sizin birkac gunluk surec cok dikkate alinmayacaktir. Fakat siz yine de DS-160 formuna bu bilgiyi eklediginize emin olun, birkac gun icin sorun etmezler; hatta bu konuda samimi olmaniz daha cok yarariniza olur diye dusunuyorum. Bol sanslar!

Benzer Başlıklar

• Sırbistan,Gürcistan veya Karadağdan F2 vizesi almak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    422 Bakış
    D
    Merhaba, benim eşim Amerika'da F1 vizesiyle, ben de onun yanına gitmek istiyorum 1-2 aylığına ve sonrasında Türkiye'ye geri geleceğim sonra belki aralıklarla gidip geleceğim sadece eşimi görmek için. İstanbul ve Ankara'da bekleme süresi 2-3 ay gibi gözüküyor fakat ben daha önce almak istediğimden Sırbistan, Gürcistan veya Karadağda olna konsolosluklara randevu almayı düşünüyorum. Başka ülkeden gidip almış olanlar var mıdır? Bu konuda tecrübelerinizi iletebilir misiniz?
  • 0 Oy
    5 İleti
    758 Bakış
    crazycellsC
    @eso, içinde söyledi: Direkt F1 vizesi almak vs statü değişikliği yaparak F1 almak arasındaki fark Merhaba. Amerikaya dil okuluna başvuru yaptım. Dil okulundan onay aldım Aralık ayında konsolosluk randevum var. Ben amerikada iken eşim için de F2 başvurusu yapsak daha sonra statü değişikliğine başvurup F1 vizesi alabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı Evet, eger esiniz de bir okula baslayacaksa kendisi icin I-20 formu alip F1'e gecis yapabilir. Fakat ABD disina cikmasi gerekirse, geri donmek icin konsolosluktan F1 vizesi almasi gerekecek, bilginize.
  • Yeniden eğitim vizesi almak.

2
    0 Oy
    2 İleti
    166 Bakış
    crazycellsC
    @ilkerbkr, içinde söyledi: Yeniden eğitim vizesi almak. Ya ben birsey sormak istiyorum Ben 2018 yılından 2019 yılına kadar ingilterede 1 senelik dil eğitimi aldım Şimdi ise amerikaya dil eğitimi için yeniden başvurmak istiyorum Sizce amerika 1 sene zaten İngiltere de dil eğitimi almışsın şimdi neden dil eğitimi almak için gitmek istiyorsun diyip Red verebilir mi yoksa 3 4 tane Avrupa ülkesi görmemi ve İngiltere de 1 sene kalmamı olumlu yönde görüp onay verebilir mi? Eğer başvuru yapmak istiyorsam nasıl bir bahane bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim peki ingilizce egitimi almak istemenizin nedeni nedir? Bir de 1 yillik egitimin neden gerekli olmadigini dusunuyorsunuz? Bu iki soruya cok net cevap verebilmeniz lazim...
  • F1 Vizesi Sonrası Estetik Operasyon

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    M
    Malesef vize çıktıktan sonra bu işlemleri yaptıracağım. O yüzden pasaport vs olması zor görünüyor, cevapların için teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k