DS 260 pdf olarak nasıl kaydedilir?
-
Kolay gelsin arkadaşlar, Dv2020 aşamaları konusuna yazdım fakat cevap veren olmadı. Bazı kişiler formu gönderdikten sonra pdf olarak kaydetmiş her ihtimale karşı. Bu nasıl yapılıyor?
-
@knightman review kismina gelince print sekmesi var ona basip yaziciya yollamak yerine pdf olarak kayit edebilirsin
-
@knightman DS 260 pdf olarak nasıl kaydedilir? içinde söyledi:
Kolay gelsin arkadaşlar, Dv2020 aşamaları konusuna yazdım fakat cevap veren olmadı. Bazı kişiler formu gönderdikten sonra pdf olarak kaydetmiş her ihtimale karşı. Bu nasıl yapılıyor?
sorunuz kacinci sayfadaki kacinci ileti?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari -
Baskalarinin soru ve cevaplarindan faydalanmayi bilmiyor musunuz? Sizden 2 saat once bahsettiginiz konuda yazilmis.
@ozn DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba tekrardan, DS-260 formunu gönderdikten sonra yazıcımız yoksa PDF olarak kaydedip sonra çıkarabiliyor muyuz? Yani en sonda Print'in yanında PDF olarak kaydet gibi bir seçenek var mı? sorunsuz olarak kaydedebilir miyiz?
@omertug DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@ozn Merhaba, yazdır seçeneğinde yazıcılar listesinde "PDF olarak Kaydet" seçeneği de olması gerekiyor. Fakat eğer yoksa bu siteyle değil bilgisayarınızla ilgilidir, bilginize.

-
@crazycells Abi kusura bakma cevap verildi de üstteki gibi bir cevap verilmedi :). Öyle bir cevap arıyordum kusura bakma :)
-
@crazycells DS 260 pdf olarak nasıl kaydedilir? içinde söyledi:
@knightman DS 260 pdf olarak nasıl kaydedilir? içinde söyledi:
sorunuz kacinci sayfadaki kacinci ileti?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari- sayfa 1348. ileti :d
-
Bu sekilde farkli bir baslik olusturmaniz uygun degildir maalesef. Sorularinizi sadece ilgili baslikta sormalisiniz. "cevap veren olmadi" yeni bir baslik acmak icin bahane olarak kullanilamaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum