Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ds260 formu sonrası

Benzer Başlıklar

• DS260 formu ile ilgili

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    134 Bakış
    crazycellsC
    @julideakar26 soru sormak icin yeni baslik olusturmayin!
  • DS260 formundaki adres bilgileri

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -4 Oy
    2 İleti
    542 Bakış
    crazycellsC
    @leylaaltun, içinde söyledi: DS260 formundaki adres bilgileri Merhabalar! DS260 formunda doğum adres bilgilerinde sadece city olarak Istanbul yazdım ama state/province "do not apply" olarak işaretledim. Pasaportumda doğduğum yer Istanbul yazıyor. State/province yazmamam bir hata sayılıyor mu? Bunu diğer yaşadığım adreslerde de yazmadım çünkü hep şehir merkezlerinde yaşadım. Bunun için DS260 formunun açmasını talep etmem gerekiyor mu? Şimdiden teşekkür ederim. DS-260 formu hakkindaki sorularinizi su baslikta sorabilirsiniz, yeni baslik olusturmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/1542
  • I-824 formuyla ilgili sorular

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    64
    0 Oy
    64 İleti
    3k Bakış
    tubasemraT
    @Hardwell Gönderdiğiniz formun ellerine ulaştığına dair yazı göndermişler sadece
  • DS260 formu zamani

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @hayalimdeki DS260 formu zamani içinde söyledi: De 260 formu için pasaport sartmi ? DS260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k