Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

CSC kayıtta Native Language mi yoksa Latin Alfabemi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    29 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @azim her egitim seviyesinden, her yas grubundan, her meslekten secilen kisiler oluyor... secim tamamen rastgele yapiliyor...
  • CSC ye kaydolmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    493 Bakış
    crazycellsC
    @06mert CSC ye kaydolmak içinde söyledi: Merhaba pasaport teslim almak için nasıl kayıt oluyoruz hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz Mulakat deneyimleri konusunu okumaniz gerekiyor, orada zaten butun bilgiler var: https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri
  • Doğum tarihini yanlış girmiş olabilir miyim?

19
    0 Oy
    19 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @Dr-phd, içinde söyledi: Doğum tarihini yanlış girmiş olabilir miyim? merhaba doğum tarihini 10 eylül yazacağıma 9 ekim yazmışım başvuruda malesef bu durumda iptal edilir mi hakkım başvurum geri mi çevrilir nolacak bu durumda genel meslek ve derece isimlerini kullanici ismi olarak kullanamiyorsunuz, yeni bir isimle foruma uye olabilirsiniz. ilgili bilgiler surada: https://yesilkartforum.com/forum/post/72895 eger hata masum bir hataysa sorun yasamazsiniz, buna dosyanizi inceleyen konsolos karar verecek.
  • CSC'ye kayıt.

12
    0 Oy
    12 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @cannavaro1903 CSC'ye kayıt. içinde söyledi: Öksüz olan soyadımı OKSUZ olarak yazdım nolur nolmaz. problem olmaz diye düşünüyorum sorun olmaz, zaten hem DS260 form numarasi, hem de pasaport numaraniz yaziyor. Bu kadar bilgiden sonra kimsenin noktalara bakacagini sanmiyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

63

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k