Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Gündem ve Sohbet
10 5 362

Benzer Başlıklar

  • Senato Trump'u görevinden almaya hazırlanıyor.

    Gündem ve Sohbet
    10
    1 Oy
    10 İleti
    524 Bakış
    MySeaM
    @ibrahimasar 😁
  • Tüyleri diken diken eden ATATÜRK hologramı!

    Gündem ve Sohbet
    3
    9 Oy
    3 İleti
    342 Bakış
    N
    :( :( :(
  • 🇹🇷 "Fotograflarla ATATÜRK" Albümü

    Gündem ve Sohbet
    8
    17 Oy
    8 İleti
    647 Bakış
    SerappS
    @crazycells Mükemmel bir arşiv. Fotoğraflara bakarken merak edip başka bilgilere de ulaştım. Çok teşekkürler...
  • Vücut Geliştirme Sporu Hakkında

    Gündem ve Sohbet
    19
    1 Oy
    19 İleti
    1k Bakış
    L
    Evet bu spor gerçeten maliyetli bir spordur. Çok büyük hacimlere çıkacaksanız. Sağlığımız için iyidir ve sizin fiziksel yorgunluğunuzu aldığı kesindir. Çok yoğun bir iş gününden sonra kendinizin spor salonuna girerken ki bitkinliğinizi ve o spordan çıktığınızdaki enerjinizi hissedince çok şaşıracaksınız. Oysaki mantıken içeride muazzam performans ile kendinizi daha çok yoracak olacakken işler hiç de böyle olmuyor. Kendinizi daha maskülen ve stresten arınmış olarak bulacağınıza garanti veririm. Amacınızı doğru belirlemeniz şarttır. Yarışmalara katılmayacaksanız günlük öğünlerinizin bir tık üstüne çıkarak ideal görünümü yakalayacaksınızdır. Tabi bunda en büyük etkenlerden biri de fiziki yatlınlığınız. Spor candır ve mutlaka herkes yapmalıdır. Dipnot: Lütfen spor günlerinzin birinde mutlaka 15 -30 dk arası kardiyo ile kalp sağlığınızı da destekleyin. Bu kas gelişiminizi de doğrudan etkilecektir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum