Adres
-
Arkadaşlar kusura bakmayın derslerim ağır olduğundan forumda yeterli inceleme yapamadım.
Şimdi her işlemi tamamladım diyelim, ilk girişimi yapmış oldum. Ama okul zamanına denk gelirse 2 -3 gün kalıp dönmeyi düşünüyorum. Greencard'ım ben orda olmasam da girdiğim adrese teslim edilir mi?
-
Evet verdiğiniz adrese teslim edilir
-
Yani orda olmamın hiçbir önemi yok
-
@mert-güngör o adreste sizin adınıza birisinin teslim alması yeterli diye biliyorum
-
Maalesef bu sekilde bir baslik acmak icin gecerli bir nedeniniz yok. Dersleriniz hafifleyince forumu inceleyip sureci anlayabilirsiniz, zaten onunuzde oldukca uzun bir sure var.
Cevabi evet/hayir olan sorular icin ayri bir baslik olusturmayin. Sorulariniz icin su konulari kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum