Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

www.dvlottery.state.gov Siteye giriş yapamıyorum

Benzer Başlıklar

• DV Kapsamında İkinci Giriş Kartla Mı Yapılmalı?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    239 Bakış
    knnrnK
    @hgdemirler DV Kapsamında İkinci Giriş Kartla Mı Yapılmalı? içinde söyledi: Herkese merhabalar ve 2020 için bol şanslar. 2019 DV talihlisiyim. Nisan ayı ortasında ilk girişimi pasaporta basılan vize ve sarı zarf ile yaptım. Hatta gider gitmez ikinci günümde SSN numaramı da aldım. Daha sonra işlerimi toparlayıp kalıcı gidişi yapmak amacıyla Türkiye'ye döndüm. Önümüzdeki ay içerisinde ABD'ye ikinci (ve inşallah kalıcı) girişi yapmayı planlıyorum. Ancak geçen hafta itibariyle ABD'deki adresime Green Card'ım gönderildi. Bu adreste şu an arkadaşlarım oturmaya devam ediyorlar. Dolayısıyla gerekirse kartı bana posta yoluyla göndermeleri mümkün. Benim sormak istediğim, ikinci girişi yine pasaportumdaki vize ile mi yapmalıyım, yoksa Green Card'ımı posta yoluyla alıp kart ile mi giriş yapmalıyım? Bu ikisi ile giriş açısından bir fark var mıdır? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Aktarmali ucus yapacaksaniz kartla yapmanizi oneririm. Aktarmasiz ucus icin ikisi arasinda herhangi bir fark yok. Su mesajima bakin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz/158 Ayrica su konuya da bakabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri
  • DS260 formuna giris problemi

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    2 Oy
    5 İleti
    861 Bakış
    crazycellsC
    @fatihk DS260 formuna giris problemi içinde söyledi: Merhaba tekrar herkese Ds260 formumu doldurup tÜm sayfaların çıktısını alırken "interview location" başlıklı sayfanın çıktısını almamışım her nasıl olduysa. Şimdi girip alayım diye giriş yapıyorum ama "your request can not processed at this time" uyarısı geliyor. Ne yapmalıyım Daha sonra bir daha deneyin isterseniz, bir de farkli web browser'lardan giris yapmayi deneyebilirsiniz. Zaten bu sayfanin ciktisina vize surecinde ihtiyac duymayacaksiniz, kendi kaydiniz icin almak istiyorsaniz daha sonra almayi deneyin.
  • Greencardım ile 5 yıldır abd ye giriş yapmadım

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @emrahcan1 Greencardım ile 5 yıldır abd ye giriş yapmadım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar,2012 greencard talihlisiyim.aynı yıl eşimle beraber kartlarımızı aldık geri dönük.bi sene sonra tekrar sorunsuz giriş yaptık.fakat tr de işlerimizi tamamlamak için geri döndük 5 yıldır giriş yapmadık..bu şekilde olup tekrar giriş yapmaya çalışan var mı aranızda.yoksa her türlü girişte kartıma el koyup geri gönderirler mi..süreç nasıl işliyor.mahkemeye aynı gün mü çıkıyorsun.bilgisi olan varsa çok sevinirm.hiç bir forumda bu tür bi durumda olan göremedim Bu sorunuzu su konuda sorabilir misiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/
  • ABD'ye İlk Giriş Hk.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @ebrupilten ABD'ye İlk Giriş Hk. içinde söyledi: @redsat2000 hızlı cevabınız için teşekkür ederim. daha önce ABD'ye hiç gitmediğimiz için tüm bilgimiz okuduklarımızdan ve izlediklerimizden. önden keşif yapmanın bizim için daha avantajlı olacağını düşündük her ne kadar bilet masrafı olacaksa da. yukarida da yazdigi gibi bu konuda sorularinizi sadece su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k