DV2020 bekleme odası
-
@imerafera ben baktım dostum çıkmadı bana :D seneye tekrar başvurcam. Sabırlı insanımdır :D
-
bir ben erişemedim sonuca yahu :D
-
ben gram ilerleme kaydedemedim, şanslımıyım şanssızmıyım bilemedim :D ama sinirden gülüyorum orası kesin
-
siteden kimseye çıkmadı galiba inş seçimler yenilenir.
-
Yine komple gitti site :(
-
@samet-yetgin DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba benim ilk denemede çıktı daha pasaportum bile yok lise mezunuyum teknisyenlik yapıyorum eu53XXX sırasındayim Amerikaya gitme ihtimalim nedir acaba 😊
@Samet-Yetgin Hayirli ugurlu olsun!
Case/Dosya numaranizin son uc rakamini benim yukarida yaptigim gibi maskeleyin lutfen, bu numara tamamen size ait kisisel bilgi.
@azuleverde siz de alintiladiginiz kisimda ayni sekilde maskeler misiniz lutfen? Tesekkurler.
-
@nescafever Teecume ettim google dan. Soyle : DiversityVisa sunucularımız yüksek hacimlerle karşılaşmaya devam ediyor ve çoğu kullanıcı siteye ulaşmakta zorlanıyor. DV2020 katılımcılarının siteye erişememesi durumunda daha sonra tekrar kontrol etmelerini öneririz. "
-
@mutlukurt0534 En azindan cikmadigini biliyorsun, en azindan o cirkin yaziyi gordugunde hafifte olsa " biliydim bole olcagni" diyerek bir tebessum ederek huzura erdiniz.Darisi bakamayanlara :).
-
@sharm düzelttim teşekkür ederim. Hiç dikkat etmemiştim
-
HAS NOT BEEN SELECTED...
-
@karakurtsert 😄valla guldum arkadasim. Bir an bizim secimleri dusundum.
-
@nescafever off yaaaa. Saglik olsun. Ben bakamiyorum korkudan. 4. Yilimiz totem falan yaptik ama sonra bakacagim galiba...
-
@nescafever üzüldüm dostum geçmiş olsun. Rahatlamışsındır itiraf et....
😎😅 -
@uysalkedi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@nescafever off yaaaa. Saglik olsun. Ben bakamiyorum korkudan. 4. Yilimiz totem falan yaptik ama sonra bakacagim galiba...
Korkunun ecele faydası yok. Bakın gitsin bitsin. Bu işkence...
-
has not been selected yine.
-
Kendi basvurum has not beden selected
Kardeşimin ki you have been randomly selected 2 başvurudan birini tutturduk :) -
@topraxxx basvurdugum firma da aramadi. Ondan once ben bakayim bari..
-
@spawnblack hadi hayirlisi . Cok sevindik. case no ve hangi il oldugunu yazacaktiniz...👏
-
@suv2019 en çok sana üzüldüm itiraf etmeliyimki... Teselli lafları senin bünyene işlemez bunca çekilişten sonra. Hayırlısı olsun değip geçeceğim.....👍🏻🇺🇸🗽
-
@topraxxx Aslında yüzde 1 lik şansa bel bağlamak saçmalık Kanadanın mükemmel göçmenlik sistemi dururken.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum