DV2020 bekleme odası
-
@jesus-christ Öbür başvurularda bu kadar heyecanlanmamıştım. Bu forum biraz heyecanımı arttırdı herkes aynı konuyu konuşunca sürekli.
-
........
-
@caner92 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@emregdk aynen abd de sağlık sektörü çok pahalı ve çalışanlar iyi kazanıyor. 2014 te Arkadaşların havuzdan hastalanmışlardı. bir hastaneye muayene olmaya gitmişti. 250 dolar civarı mı ne ücret çıkmıştı. :)
aynen öyle :D ben biraz daha gencim okulum yeni bitti 2.başvurum bu umudum var çünki rüyamda %67 oranında çıkıyordu iyi bir oran :D umarım nasip olur diyelim az kaldı bekliyoruz bizde..
-
geçen sene aynı şekilde bullet-in bekliyorduk iyi haber gelmedi :D bakalım bu sene ne olacak @asilcenk @Ozan-Aydemir abilerim neredeler acaba
-
@badass DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ilkeryat DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
enim başvuru sonrası aldığım çıktıda böyle bir numara yok ayrıca bi yerden mi ulaşıyoruz bu numaraya ?
Anladım cevaplar için herse teşekkürler @topraxxx bey in imzasında DV2020 case number bilgisi var bu farklı bir durum ozaman. Yinede teşekkürler arkdaşlar.
totem atıyor büyük ihtimalle :D
Totem mi? Yoksa gerçekte bu case numberlamı kazandım? Azz sonraaaaaa 😁👍🏻🗽
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@badass DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
enim başvuru sonrası aldığım çıktıda böyle bir numara yok ayrıca bi yerden mi ulaşıyoruz bu numaraya ?
Anladım cevaplar için herse teşekkürler @topraxxx bey in imzasında DV2020 case number bilgisi var bu farklı bir durum ozaman. Yinede teşekkürler arkdaşlar.
totem atıyor büyük ihtimalle :D
Totem mi gerçekte bu case numberlamı kazandım? Azz sonraaaaaa 😁👍🏻🗽
o zaman bende sallayayım bir tane kazanma ihtimalim tamamen sıfırlansın 2020EU13582 :D
-
@emregdk DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@emregdk aynen abd de sağlık sektörü çok pahalı ve çalışanlar iyi kazanıyor. 2014 te Arkadaşların havuzdan hastalanmışlardı. bir hastaneye muayene olmaya gitmişti. 250 dolar civarı mı ne ücret çıkmıştı. :)
aynen öyle :D ben biraz daha gencim okulum yeni bitti 2.başvurum bu umudum var çünki rüyamda %67 oranında çıkıyordu iyi bir oran :D umarım nasip olur diyelim az kaldı bekliyoruz bizde..
bende 2014 te mezun olduğumda abd ye gitmiştim work and travela. eğer son sene yazılsaydın wata orda kalma şansın olurdu. Ben sevgilim olduğundan döndüm Türkiye'ye süre sonunda. Tabi o zamanki sevgilimle geçen senede evlendik :) Okuyor olsaydın green cardla hiç uğraşma direk watla git derdim :)
-
26 saat kalmış :)
-
2020EU13459 de benim case number.
-
ahhh ahhh hayaller hayatlar. bu kurulan hayalleri yarından sonra kimler gerçekleştirebilecek bakalım. :)
-
Arkadaşlar burdan aldığımız diplomanın herhangi bi vasfı varmı orda
-
Son 1570 dakika.
-
Tünelin ucuna geldik.
-
@yldrmmm üniversitelere göre değişir onu üni sayfasının denklik bölümünden bakmalısın
-
Buralar bir zamanlar hep dutluktu.... Dv 2020 grubu yeşertti maşallah... 😁👍🏻🗽🇺🇸
-
@jesus-christ bitirmiş olduğum üniversitenin sitesine baktım oyle bi konu bulamadım başkan
-
93840 Saniye hesapta son nokta :)
-
@emregdk DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
bende 2014 te mezun olduğumda abd ye gitmiştim work and travela. eğer son sene yazılsaydın wata orda kalma şansın olurdu. Ben sevgilim olduğundan döndüm Türkiye'ye süre sonunda. Tabi o zamanki sevgilimle geçen senede evlendik :) Okuyor olsaydın green cardla hiç uğraşma direk watla git derdim :)
şuan son dönemim, bitti dediğim :D ya bende düşündüm de gitmek nasip olmadı ya gidemedik yani aptallık ettik biraz.. gitmeyi çok istiyorum inşallah gideriz :D
-
Akredite üniversiteler ve ilgili üniversitelerin akredite bölümlerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
-
25sa 45dk
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum