Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Altın pırlanta alışverişi

Alışveriş ve Mutfak
3 3 619 1

Benzer Başlıklar

• Kargo konusunda destek?

Alışveriş ve Mutfak
    5
    0 Oy
    5 İleti
    155 Bakış
    JesusBelieverJ
    @BerkanCaliskan, içinde söyledi: Kargo konusunda destek? Hocam selam aynı şeyi bende yaptıracaktım sonra vazgeçtim. Bir firma çıkmıştı en son Türkiye içerisinden süreci yönetebiliyorsun ve daha kapsamlı diye hatırlıyorum. Fakat ücreti de ona göre biraz daha tuzlu hatta 2 katı olması lazım. Senin için hatırlamaya çalışacağım ama interneti yoklarsan bulursun diye tahmin ediyorum. Bildiğim kadarıyla tr de kanunen yasak hocam.
  • Turkiye'den Amerika'ya Urun göndermenin yolları?

Alışveriş ve Mutfak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    440 Bakış
    N
    Türkiye'den buraya 1-2 paket Arveles göndermenin bir yolu var mı? Doktor raporu illa gerekiyor mu? Bilen ya da deneyimleyen varsa paylaşırsanızçok mutlu olurum.
  • Amerika'da Kargo Firmaları

Alışveriş ve Mutfak kargo
    24
    0 Oy
    24 İleti
    5k Bakış
    K
    Pirateship'i kullanmanizi tavsiye ederim. Gonderi olculerine gore; USPS, UPS, Fedex gibi firmalarin hangi kargo sekli sizin icin en uygunu oldugunu gorebilir ve indirimli olarak pirateship uzerinden kargo ucretini odeyebilirsiniz.
  • ABD'de contact lens almak

Alışveriş ve Mutfak
    16
    0 Oy
    16 İleti
    4k Bakış
    M
    Merhaba! ABD’de lens alabilmek için geçerli bir göz doktoru reçetesi gerekiyor. Bu yüzden siteler sizi göz muayenesi randevusuna yönlendiriyor. Burada kurallar böyle; reçetenizin doğru ve güvenli olması için bu gerekli. Eğer uygun seçenekler arıyorsanız, eyewebsafety sitesine göz atabilirsiniz. Görme bakımıyla ilgili bilgiler ve eyewear program gibi faydalı programlar da sunuyorlar. Biraz zahmetli görünebilir ama göz sağlığınız için buna değer! 😊
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k