Abd B2 Vizesi (öğrenci başvurusu)
-
Merhabalar,
Ben bu yaz içi turistlik vize başvurusunda bulunacağım, Makine Müh. Öğrencisiyim pasaport başvurusunda bulundum ama pasaport gelmeden vize başvurusu yapabilir miyim ayriyeten sponsorum annem olacak lakin önümüzdeki günlerde ev alacak şimdiden hesap dökümünü alsam bankadan problem olur mu para birimi olarak tl bu da sorun teşkil eder mi? Okulum Marmara bölgesinde ortalamam 3.43 ortalama J1 için önemliymiş B2 için fikrim yok Aklıma geldikçe yazıyorum annem çok uzun süredir çalışmıyor.Ev hanımı olması sponsor olmasına engel mi ?konum burada dursun belki ilgilenen olur. Teşekküller
-
Konu bütünlüğü ve ileride bu bilgileri arayacak kişilerin yararlanabilmesi için sorunu ilgili başlıktan sormalısın.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇/191
-
Sayın @pisagor mesajımı neden (-)'ledin, merak ettim?
Yazdığımda yanlış bir durum mu var?
Yoksa herkes faydalanmasın sadece sana ait özel bir başlık olsun mu istiyorsun? -
Gerçekten bunu dert ettiysen geri çekebilirim, sorun ben bu foruma ayak uyduramadım sanırım gerçekten kurallar enterasan
-
@pisagor burasi soru cevap platformu degil, bir forum. Dolayisiyla kisisel sorulariniz icin ayri ayri basliklar olusturmamalisiniz. Zaten turist vizesiyle ilgili bilgiler su konuda veriliyor:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum