Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Abd B2 Vizesi (öğrenci başvurusu)

Benzer Başlıklar

• Delik açılan abd vizesi bulunan eski pasaport

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    534 Bakış
    Seda Uysal AvcıS
    @snowwoman Merhaba , Amerikaya yeni pasaportunuzla birlikte delik açılan Amerika vizenizin olduğu pasaportla giriş yapacaksınız. Türkiyeden çıkarken Türk polisler sorguladı iki pasaportu 😂 Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.
  • 0 Oy
    6 İleti
    743 Bakış
    B
    Arkadaşlar f1 dan dün red aldım, b1/b2 turistik vizem var , 2022 ve 2023 yıllarında ıkı şer haftalık giriş çıkışım var. Sizce tekrardan giriş yaptığım da bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Bostonda bir dil okulundan red aldım , tekrar bostona giriş yaparken bir sorun olur mu ? Yaşayan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum🙂
  • DS-160 formu (turist vizesi için aile başvurusu)

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    48
    0 Oy
    48 İleti
    17k Bakış
    Yasin ArıkY
    B1/B2 mülakatı için aile randevularımız sistem değişikliği sonrası bölündü, nasıl birleştirilir? (ais-usvisa-info → usvisascheduling) Merhaba, biz aile olarak eski ais-usvisa-info.com üzerinden ABD vizesine grup halinde başvurmuştuk ve tek hesap altında aynı gün aynı saatte randevumuz vardı. Sistem usvisascheduling.com’a geçince herkesin hesabı ayrıldı, ben de randevuları öne çekebildim ama her biri için ayrı ayrı boşluk bulup tek tek işlem yapmak gerekiyor. Bu cok riskli ve cok zahmetli. Şu an randevu günü aynı olsa da saatler farklı. Bununla ilgili olarak site üzerinden destek talebi (request case) açtım ama durumu bir türlü anlamıyorlar. Acaba bu yeni sistemde tüm başvuruları tek bir kişinin hesabı altında “group application” şeklinde birleştirmek mümkün değil mi? Aynı sorunu yaşayan oldu mu, nasıl çözdünüz?
  • (C) ABD’den Transit Geçiş Vizesi

Sabitlendi Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) c vizesi transit vize c1 vizesi
    8
    0 Oy
    8 İleti
    3k Bakış
    S
    Merhaba, DS 160 formunu doldurup ücret ödemesi yapıp imzaladım ,c1 transit vizesi için başvuru yaptım ancak onu b1 e çevirebilirmiyim. ilk çıktısı alınacak olan confirmation da (hem b1 hem c yazıyor ve Ankara randevu yeri olarak görünüyor. Forma ilk seyahatin amacına c 1 sonrada alt başlığına b yi de işaretlemiştim, ancak ben b 1 vizesi istiyorum 10 yıllık olduğundan transit te konaklama yapamıyorsunuz snrm) Ayrıca randevu tarihleri erkene verirler diye Ankara aldım ancak 2026 ya randevu verdiği için ödeme yaptıktan sonra istanbuldan aralığa aldım randevuyu. bunun için tüm formu iptal mi etmem gerekli?Yada retrieve yaparsam diğer tüm bilgiler geri gelir mi Birde bahamalara transit vize almak zorunlu deilmi Bu arada çok yararlı bir forum, sorularıma cvp verirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k