DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@goe Mulakat tarihiniz nedir?
-
@goe 4 kisiyiz oldukca maliyetli olacak bizim icin en mantiklisi bu diye dusunuyorum
-
@bravist ben bilgilerimi çoktan girdim bu taploya ta kazananlar açıklandığı zaman. Acaba Tiflise taşısam mı yoksa artık çok geç mi oldu ? Tiflis çağırma durumu varsa eksta masraf yapmazdık Viyana için .
Bence tiflis’e taşımak riskli. İş teklifi isteniyor sanırım dv lottery kazananlardan , banka hesabı yeterli olmuyor gibi orada
-
Merhaba 16 Eylül sabah Viyana da görüşmemiz var. Viyanada mülakata giren daha önce birileri yardımcı olursa sevinirim. Sırası ile ne paymamız gerektiğini belgeler ve.s konuda.
-
@Shahidoglu Merhaba öncelikla gelen mailde istedikleri evraklar var onları tamamlayın Viyana Almanca ya da ingilizce istiyor çeviri yaptırmanız lazım tabi bizdeki gibi karekod - barkod olayı yoksa sizde. sonra sağlık muayenesine girecekseniz randevu alın. mülakat kağıdınızın resmini de ekleyin ona göre randevu ayarlarlar. Sonrası kalacak yer uçak bileti vs vs. Sonrasında Viyana da önce sağlık muayenesi için dr molnar kliniğine gideceksiniz sonrasın da film çekilmek üzere röntgen kliniği sonrasında da konsolosluk görüşmesi. detay bir şey soracksanız yardımcı olmaya çalışırım. Siz Azerbaycan vatandaşısınız yani yasaklı ülkeler listesindesiniz vize alabilecekmisiniz.
-
Merhabalar,
Ustraveldocs sayfasından bilgilerimi girme esnasında Vaka/Case numarasını girdikten sonra gönder dedim fakat hata verdi ve devam edemedim. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu?
Şimdiden teşekkürler
-
@tugcebkdgl 2 kişi için bile az değil bakıldığında hepimiz için can sıkıcı malesef ama iyi haber gelebilir bence... Pause pause diye diye gün geçiriyoruz. Bitse de kurtulsak .... Kalksa üstümden yük kalkacak herkes için eminim aynı
-
@ATS16 23 eylül
-
Ustraveldocs da son aşamaya kadar ilerleyip de en sonunda "case numberınız geçerli değil" (vaka numaranız geçerli değil" uyarısı alan oldu mu? nasıl çözüleceğini bilen var mı?
-
Başka konsolosluktan randevu tarihi aldıktan sonra dosyasını Ankara'ya taşıyan ve Ankara'dan yeni randevu bekleyenler var mı? Geçmiş sayfalarda böyle birkaç kişi hatırlıyorum. Son durumlar ne şekilde acaba?
-
@onursvr mülakat aldıktan sonra yaklaşık 7 ile 10 gün sonra sorun kalmıyor.ustraveldocs ile Ankara konsolosluğu arasındaki sistem güncellemeleri kaynaklı diye tahmin ediyorum ben her
gün denedim sürekli sizin aldığınız hatayi alıyordum.Yanlış hatırlamıyorsam 8 . Gün kabul etmişti sistem
Bunun için boşuna Stres yapmayin ,zaten streli bir dönemdeyiz .
Bol sanslar. -
@falsepoet Çok teşekkür ederim hocam. sağolun.
-
-
@Peyk74 yanıtınız için teşekkür. Size vize verdiler mi? yani vizeniz basıldı mı ? Dr. Molnar'da randevu nasıl ala bilirim ?
-
@Peyk74 yanıtınız için teşekkür. Size vize verdiler mi? yani vizeniz basıldı mı ? Dr. Molnar'da randevu nasıl ala bilirim ?
Arama butonunu kullanarak, Viyana - mülakat - Molnar gibi anahtar kelimeler kullanarak bir çok geçmiş deneyime ulaşarak okuyabilir, kendi profilinize göre ilave belgeleri hazırlayabilirsiniz.
-
5 Ağustos'taki mülakatım için unganlara başvuruda bulundum. Ancak şimdi bir sorun farkettim. Vize türünü diversity yerine konsoloslukta gelen mailde yazdığı şekilde immigrant seçmiştim. Kızımın ki onaylandı ancak eşim ve benimki için henüz onay maili gelmedi. Bu durum sorun olur mu? Unganlara mail atmama veya aramama gerek var mı?
-
@Shahidoglu Rica ederim mail adresinden mail atarak alabilirsin sağlık randevunu. [email protected]
-
Ben kızımla brilikte girecem mülakata inşallah. Kızımın annesiyle yıllar önce ayrıldık. Velayet ortak velayet. Mülakat günü ya muvafakatname götürmek ya da annesini de getirmek durumundayız. Annesiyle birlikte gidersek annesini randevuya alırlar mı? Veya annesini de almaları için önceden bir ayarlama yapmamız gerekir mi? Bilgisi olanlardan rica edeceğim.
-
Merhabalar,
Varşova, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları için hiç mülakat dağıtmadı. Ayrıca attığım e-postaya da, "pause" nedeniyle artık mülakat vermediklerini belirten bir dönüş aldım.
Dosyamı Ankara'ya taşırsam mülakat alma ihtimalim olur mu? Case numaram 27K ve benden daha yüksek case numarasına sahip kişilerin mülakat aldığını görüyorum. -
@onursvr size hukuki açıdan cevap vereyim ben riske atmamanızı öneririm. Öncelikle mahkemeden boşanmanızın gerekçeli kararını ve kesinleşme şerhini islak imzalı almanız gerekiyor ayrıca bunu yeminli tercümanda çeviri yaptirmaniz gerekiyor çocuk olmasa da bu sizden zorunlu istenilen bir evrak, velayetin ortak olduğu zaten gerekçeli kararda yazıyor. Medeni kanun açısından yurtdışına çıkış için geçici velayet ve ortak velayet aynı hükümleri içerir noterden yurtdışına çıkış için muvafakatname almanız gerekir, hatta çoğu havayolu firması bile ilk önce bunu soracaktır size. Annenin Mülakata girmesi açısından ise ds formu olmayan birinin zaten mülakata alınmayacağı yönünde biliyorum. Diğer ebeveynden, çocuğun ABD’ye göç etmesine ve GreenCard işlemlerine katılmasına ilişkin noter onaylı muvafakatname (mümkünse İngilizce veya yeminli tercümeli), Çocuğun doğum belgesi ve diğer standart DV belgeleri sizin için kesin istenen evraklar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.