Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @bravist @Serapp
    Merhaba,

    Bu ayni sorun icin actigim talep Escalate to PMO asamasinda. Ne anlama geliyor olabilir? Gun icinde USA Ankara ya da email atacagim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sekuba viyana müsait olduğu her an için mülakat dağıtabilir.
    geçmiş yıllarda hep öyle yaptı çünkü


  • Merhabalar ustraveldocsta başvuru açtım ve 5 sayfalık bir confirmation page sayfası aldım barkodlu tüm bilgilerin yazdığı mülakat için onu çıkarttım doğru mu acaba bir arkadaşım başka bir sayfa almış transaction completed diye bende neden farklı çıkıyor onunki bir sayfalık bir sayfa siz hangisini çıkarttınız


  • @Demohan Bazılarında barkodlu sayfa çıkmıyor o yüzden sadece confirm yazılı yerin çıktısını alıyorlar siz kaç adetse hepsini çıkarın istenilen diğer evrak listesinin içine koyun Allah kolaylık eylesin işlerinizde.Bol şanslar


  • @jcmaxwell, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @bravist @Serapp
    Merhaba,

    Bu ayni sorun icin actigim talep Escalate to PMO asamasinda. Ne anlama geliyor olabilir? Gun icinde USA Ankara ya da email atacagim.

    Benim ustraveldocs.com sitesinde açık olan iki kayıttan birine (diğeri "devam ediyor" statüsünde) aşağıdaki şekilde yanıt vermişler.

    "Dear Sir/Madam,
    Thank you for writing to the U.S. Visa Service Desk
    We understand that you have a query regarding the visa application.
    Please be advised that you have reached the U.S. Service Desk of Türkiye. For further assistance and transferring of profile, Kindly get in touch with [email protected]
    Thank you!
    Sincerely,
    U.S. Visa Service Desk"

  • ⭐⭐⭐⭐

    @jcmaxwell Talebinizi bir üst merciye iletmişler (Program Management Office). Karışıklık olmaması adına başka talep açmayın. Mülakat gününe kadar sonuca ulaşamazsanız mülakat günü bunu görevliye anlatırsınız. Önceki deneyimlerde sorun yaşamadıklarını okumuştum. Zaten şu aşamada pasaportlara vize basılamıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Ustraveldocs sitesinde başka ülkede olup Ankara yapmak isteyenler bir de şunu deneyin:

    sitesine gidin. O saatte mesaide olan bir ülke seçin. Seçtikten sonra sayfanın sonundaki contact us tıklayın. Live Chat’i varsa tıklayın ve yazışmaya başlayın (bazı ülkelerin Live Chat’i yok, olanı bulun). Profilinizdeki ülkeyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Sizden isim, pasaport, CN number gibi bilgiler ister, verin. Hangi ülke olarak değiştirelim diye sorar, siz Ankara deyin. Bir kaç saat sonra profilinizdeki ülke sizin istediğiniz ülke olarak düzelecektir.


  • @Serapp
    Serap hanim cok tesekkur ederiz destekleriniz icin,
    Benim ustraveldocs profil sayfasinda ulke olarak Turkiye gorunuyor. Acaba bu baska bir sorun olabilir mi? Yani tasima kaynakli olmayan baska bir sorun? Gerci bekleyin dediniz bir daha sormus oluyoruz ama size 🙂

    5cae0cc1-ab82-45c8-8ee7-6efe6ebaeffd-image.png


  • H-1B vize sahiplerinede soruşturma başlatmış sanırım ABD. Nereye gidecek bunun sonu acaba adam ne illegal istiyor ne legal hayret birşey.


  • Gerçekten ne olacak merak diyorum Temmuzun 8 oldu foruma geldim geleli zaman büküldü ve ne olacak soruları ile kendimi yiyiyorum. Coğrafya kaderdir dedikleri bu. Alıp Viyan' ya taşıyanlar bizden sonraki numaralar mülakat alıyorlar Türkiyede' ki garibana tık yok!!!!!!!!!!!!!!!

  • ⭐⭐⭐⭐

    @goe Hayatlarımızı bazen yakaladığımız fırsatlar belirler, bazen de kaçırdıklarımız...
    Süreç boyunca o kadar farklı hikayelere şahit oluyoruz ki kimi büyük umutlarla gidip tutunamadığı için geri dönüyor, kimi ise tamamen yerleşip yeni bir hayat kuruyor. Mesela bir üyemiz vizesini alıp ilk girişini yaptı ancak eşi rahatsızlandığı için temelli taşınma planını askıya almak zorunda kaldı.
    Hayatın bize ne getireceğini asla bilemeyiz. Belki bir gün gideceksiniz, belki de gidemediğiniz için henüz farkında olmadığınız çok güzel kapılar açılacak önünüzde. Eğer süreç olumsuz sonuçlanırsa, belki de kader sizi korumak için böyle bir yol çizmiştir.
    Lütfen kendinizi üzmeyin, her şer gibi görünende bir hayır vardır.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @jcmaxwell Bu sistemle ilgili çok fazla bilgim yok. Sadece bildiklerimi aktarmaya devam ediyorum... Kolay gelsin.


  • @gucarslan bey merhaba, İrlanda hala ais sistemini kullanıyor. Kayıt yapmak isteyince Türkiye ‘de turist vizesi için kullandığım hesabımı tanıyor. Ama geçen zamanda ben pasaportumu ve numaramı değiştirdim . Bu mail üzerinden kayda devam etmeli miyim ? Sistem dvlottery kaydında güncel bilgiler ile kaydolmama izin verir mi sizce ?


  • @Serapp haklısınız sizin de bildiğiniz üzere bir takım yapılacaklar var benim adıma oraya gidip bebeğimin hakları için savaşmak istiyorum. Umarım bu zorlukların arkasından kolaylıklar olur ve beklediğimize değer.


  • @Serapp bazen dv lotery diyorum çıkmasaydı ve direk dava süreçlerine girseydim çoktan 7 ayım ilerlemişti. Burada umarım zaman kaybetmemişimdir. Hepimiz için sonuç güzel olsun. Ben artık çok zorlanmaya başladım ve beklemek beni bitiriyor. her an avukatı arayıp başlayın diyecek duruma geldim. çoktan bebeğin vatandaşılığını almıştım bile. planlar planlar.....Allahım güzel sonuçlanır Yarabbim...


  • @Mert-A daha önce onlarca kez paylaşıldı. Ticket açıp profilinizi Ankara'ya taşımanız gerekiyor.


  • Arkadaşlar numarası 19bin 20 bin olup da kcc ye " 22-24 binler mülakatlarını bankonktan -viyanadan Ankara'ya taşıdı bizlere hala mülakat ravdevusu verilmedi. " şeklinde mail ıtp cvp alan oldu mu? Atsak ne olur elimize ne geçer ..Fikri olan yazsın lütfen @Serapp @gucarslan sizler ne düşünüyorsunuz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @goe kcc'ye mail atmanızın hiçbir sakıncası yok ama x aldı, y aldı şeklinde değil de, halen mulakat almadık lütfen bilgi verir misiniz şeklinde yaklaşın.


  • açıkcası yüksek numaralar başka konsolosluklardan Ankaraya taşıdı şeklinde yazdım henüz göndermedim.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum