Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @conk dikkat etmemişim. Bende aynı hatayı alınca Ankaradan mülakat tarihi alır almaz yapınca düzelmişti. O yüzden yardımcı olmak adına yazmıştım ama imzanıza dikkat etmemişim🙏

• Merhaba,
    Ankaradan bu sabah bangkoktaki randevu tarihiyle aynı tarih ve saat olarak randevu maili geldi. Diğer arkadaşların ne durumda? Ayrıca gerekli evrakların vs. İstendiği mail ne zaman gelir. Diğer taşıyan arkadaşlara randevu mailiyle beraber mi gelmişti evrak maili?

• ⭐⭐⭐⭐

@Busra-Turan, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@Fer-0 anladim tamamdir bu tecrubenize gore ben de planimi yaparim cok tesekkur ederim. ayrica hesapta minimum ne kadar para gostermek gerekiyordu

Merhaba Büşra hanım. Sayın @Fer-0 cevap yazmış ama ek bir bilgi vereyim, Hong Kong banka hesap dökümü istemiyor ve bakmıyor. Ama ben her zaman dediğim gibi, siz yine de mevcut olan birikiminizin dökümlerini alın yanınızda bulunsun. Kolay gelsin.

• Merhaba, 3 kisilik bir aile olarak yaklasik 30-35 bin usd gostersek yeterli olur mu? Sanki kisi basi 15 bin gibi anladim ama yanlis mi anliyorum?

• @Ozgeboran
    merhaba, ankara mülakat tarihim var 16.07.2026.. ancak hiçbir şekilde kabul etmiyor.. sistemde kayıt oluşturdum kcc ve ankaraya mail attım ancak henüz geri dönüş olmadı..

• @jcmaxwell
    merhaba, sistemden kayıt oluşturdum, ankara ve kccye mail attım ancak henüz geri dönüş olmadı.. olursa tekrar bilgilendirme olarak ben de haber vereceğim..

• ⭐⭐⭐⭐

@jcmaxwell Bir kişi 15 bin + her bir kişi için 5 bin ilave. Ama bu nereye gideceksiniz sorusuna vereceğiniz cevaba göre değişir, eğer pahalı bir yer ismi verirseniz daha fazla gerekebilir. Sizin gayet yeterli görünüyor.

• @Serapp yani bize daha mail gelmedi newjersey olur olacaksa eşim ben ve 6 yaşında kızım örneğin ne kadar bulunması gerekiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@nihal_porsuk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp yani bize daha mail gelmedi newjersey olur olacaksa eşim ben ve 6 yaşında kızım örneğin ne kadar bulunması gerekiyor

New Jersey de Cost of Living sıralamasında üst sıralarda.
    Bankadaki paranız (15.000 + 2 kişi 10.000 =25.000) den fazla varsa sorulduğunda NJ diyebilirsiniz.
    Ayrıca mülakatta sorulduğunda illa gideceğiniz yeri söylemek zorunda değilsiniz. Kimse sizin oraya gidip gitmediğinize bakmaz.
    Umarım mülakat alırsınız ve durdurma kararı kalkar da bu kadar emek boşa gitmez. Sevgiler.

• USTravel hesabı açtığımda lokasyon HK olarak gözüküyor bende. HK'dan Ankara'ya geri taşıyıp, Ankara'dan mülakat almadan önce açmıştım bu hesabı. Şimdi konum HK olarak gözüküyor ve HK'dan Türkiye'ye geri çeviremiyorum lokasyonu, aldığım hata şöyle: "Server Side Validation Failed. This user cannot edit or update these fields on the contact after creation."b2f9fa9c-8b7b-41de-a474-79561570d3d0-image.png
    dc3dde9c-a2d7-4197-9f92-d07d439a2742-image.png

İkinci görselde visa login yazan yerden kaydoldum. Yanlış yerde miyim?

• Arkadaşlar Ankara ve İstanbul 10 Temmuza dek konsolosluk işlemlerini durdurduğunu açıkladı dün. Araya hafta sonu da girecek. gelecek hafta pazartesiye Allah Kerim artık..

• @oktay3847 zaman azaldıkça umutlarda bir o kadar azalıyor. Bize de çıktığını öğrenince, sürecin bu kadar zorlayıcı olacağını tahmin edemedik.

• Sevgili forum sakinleri excel yine bozulmuş durumda. Daha önce düzelten arkadaşlarımıza teşekkürler fakat girdiğinizde formatı bozmadan çıksanız veya ilgili kişilerden @gucarslan @Serappn yardım isteseniz? Her türlü soruyu sorabiliyoruz burada ve yardıma ulaşabiliyoruz aynı zamanda bize sağlanan excell gibi formlara da aynı alakayı göstermemiz gerekiyor. Lütfen ilgili değişiklikleri forma işleyelim mülakat vs gibi güzel haberleri paylaşalım ve excelimizi bozmayalım...Sevgiler

• NATO kaynaklı son 2 aydır mülakatı sadece taşıyanlara dağıttı Ankara. EYY Ankara Sen Ankara'dan mülakat bekleyenlerinde Konsolosluğusun 😞 😞

• @Wolufu gerçekten ben kendi numaramla son 19bin mülakat alan kişi arasında kaç kişi var merak ediyorum. 2 aydır mülakat veremediler yani taş çatlasa kişi sayısı haydi 50 olsun. ...

• Merhaba, dosyamı geçen hafta ankaraya taşıyıp dün mülakat maili almış bulunmaktayım. Randevuda yaşayacağımız yeri Texas olarak söylemeyi düşünüyoruz mesleklerimiz gereği avantajlı olduğunu düşünüyoruz. Burası cost of living olarak hangi seviyededir? İki kişi 20 bin dolar göstermeyi düşünüyoruz.

• Merhaba, ben dahil birkaç dosya taşımı işlemini yapan arkadaş ustraveldocs.com adresinde kayıt aşamasında son adımda hata almakta ve barkodlu sayfaya ulaşamamakta (kayıt tamamlanmamış oluyor).
    Tamamlanmayan kayıt problemim hakkında siteye giriş yaptıktan sonra "Geri Bildirim/Talepler ---> bölümünden "Yeni Bir Dosya Aç" kısmından "sorun" bildirimi yaptım (bu maili spoiler kısmında görebilir kendinize göre uyarlayabilirsiniz).
    Aynı zamanda Ankara konsolosluğuna da durumu bildiren bir mail attım.
    Bu problemi gideren arkadaşlar bilgilendirme yaparsa memnun olurum.

Aşağıdaki içerikte dosyamın Bangkok'tan Ankara'ya taşındığı bilgisi verilmekte, siz kendinize göre bu bilgileri değiştirmelisiniz (örn: Hongkong vb) Dosya eki olarak hata aldığım ekran görüntüsü ve pasaportumun fotoğraflı sayfasını gönderdim.

Subject kısmına aşağıdaki bilgileri girin (kendinize ait bilgileri eklemeyi ve değiştirmeyi unutmayın)

"URGENT: Profile Registration Error / Interview on (ingilizce mülakat ayı ve gününüz) - Case No: 2026EU000XXXXX (kendi dosya numaranız)"

Açıklama kısmına aşağıdaki bilgileri girin (kendinize ait bilgileri eklemeyi ve değiştirmeyi unutmayın)

Dear Support Team,

I am writing to request urgent assistance regarding a system error I am encountering at the final step of creating/updating my ustraveldocs.com profile.

My Diversity Visa (DV) interview is scheduled for (ingilizce mülakat ayı ve gününüz), 2026, at the U.S. Embassy in Ankara.

My case was previously transferred to Ankara from the U.S. Embassy in Bangkok. When I attempt to complete my profile registration to register my passport delivery and interview details, the system gives an error at the final stage. When I called customer service, the agent confirmed that my passport number is linked to a profile in the system, but since I cannot complete the final step, my registration remains incomplete.

As my interview date is approaching rapidly, I urgently need your technical team to fix this profile conflict/error or manually complete my registration.

Please find my details below and attached to this email:
    Full Name: Adınız Soyadınız
    Date of Birth: DD/MM/YYYY
    Passport Number: XXXXXXXX
    DV Case Number: 2026EU000XXXXX
    Email Address for Account: xxxxxx@xxxxxx
    Phone Number: +90

Attachments: Copy of my Passport Bio-Page Screenshot of the registration error
    Thank you for your urgent support.

Sincerely,
    Adınız, Soyadınız

Error message in the screenshot: "The Embassy/Consulate/OFC selected for your application does not match the Embassy/Consulate/OFC associated with your Case Number. Return to the Visa Application Homepage and select the Close Application and Start New Application navigation link to start a new application and select the correct Embassy/Consulate/OFC."

Yeni Bit Eşlem Resmi (1).jpg

• Bir sey aklima geldi. Denendi mi bilmiyorum ama belki randevu aldiktan sonra dosyasini Ankara'ya tasiyan arkadaslarima bir yardimi dokunabilir.

Hatirladigim kadariyla eskiden dosya tasima islemini yaparken numaraniz Cutoff olduktan sonra dosyanizi tasimak istediginiz konsolosluga mail atiliyordu. Egerki konsolosluk uygunsa/musaitse dosyanizi kabul edip sizin isleminizi ilerletebiliyordu. Bu islemin bu sene KCC tarafindan yapildigina sahit olduk ama 1-2 aydir arkadaslarimiz sonuc alamiyor. Belki konsolosluga yazip bu islemi ilerletebilirsiniz.

• @mertcank34 bundan 5 gün geriye gidip forumda da paylaşılan yorumlari okursanız şöyle bir ileti göreceksiniz
    https://yesilkartforum.com/forum/post/537199

• @tumra Uzucu...

Benzer Başlıklar

• 234
  • 12173
  • 180
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k

| | | |