Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selamlar arkadaşlar. Ankarada mülakata gireceğim ve hesapta 15000 dolar civarında para göstermeyi düşünüyorum. Fakat elimde bir kısmı altın büyük bir kısmı ise euro olarak para var ve bozmak istemiyorum. Bozmadan halledebileceğim bir yöntem var mıdır?

• Merhaba,
    Ustraveldocs’ta kayıt açarken case number kısmında “ başvurunuz için seçilen konsolosluk/elçilik dava numaranızla eşleşmiyor “ hatası alıyorum. Numaraları doğru giriyorum ancak dosyamo hong kongtan ankaraya taşıdım bu yüzden bir sorun çıkıyor olabilir mi? Bu hatayla karşılaşan oldu mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• @bahadir90s biz direkt altın olarak gösterdik, altın düştüğü için bozamadık. Herhangi bir sorun çıkarmadı Ankara

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s Altın ve euro bankada ise onların da dökümünü alabilirsiniz ama fiziki olarak elinizde ise o zaman onları gösteremezsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@asrin Bu başlıkta benzer durumda çokça mesaj var. Başlık içinde arama yapmak için ctrl+F tuşuna basarak ilgili kelimeleri yazıp arayabilirsiniz.

• @aerials Aynısını Varşova yaptı. Mayıs ayında mülakatını yeniden planlamaya çalışan birine "Haziran'dan sonra yeterli kapasite yok" dedi ve o günden beri kimseye mülakat vermedi.

Ben mail attığımda ise sizin aldığınız cevabın aynısını aldım. Current olmama rağmen "Numaranız current değil" diyerek Haziran VB'sini gönderdiler. Current olduğumu belirtince de yine aynı otomatik maille cevap verdiler. Farklı şekillerde toplam 4 kez denedim, sonuç hiç değişmedi.

Varşova, her yıl yüksek sayıda mülakat dağıtan yoğun bir elçilik. 2021'den bu yana istisnasız her yıl kapasitesini neredeyse tamamen kullanarak vize veren bir elçilikti. Ben de bu yüzden dosyamı taşımadım. Ancak ne hikmetse bu yıl Temmuz ve sonrası için vize vermeyi durdurma kararı almış gibi görünüyor.

Bence bunun nedeni, çok fazla kişinin mülakata girip vize alamaması ve bunun yaratacağı hasarı azaltmaya çalışmaları olabilir.

Tek şansınız, eğer davalardan birine katıldıysanız, KCC'nin size mülakat verebilme ihtimali olabilir. Ama tabii ki loto usulü yapılan bir çekilişte, çekilişin kendisi gibi hiçbir şey garanti değil.

• @asrin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, ustraveldocs sitesinde kayıt sırasında konsolosluk eşleşmiyor hatası alıyorum. dosyam hong kongtaydı ankaraya taşıdım tekrar. hata görselini ekledim aa numberı kesinlikle kabul etmiyor, kaydı tamamlayamıyorum. bu hatayı alan başka birileri var mı yardımcı olabilir misiniz

Adsız.png

Merhaba, aynı hatayı bende aldım, site üzerinden kayıt açtım bakalım ne cevap yazacaklar.

• 18 şubatta mülakatı başarıyla geçtik fakat ustraveldocs sorununu bir türlü aşamadım. Bilginize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Sorun şu ki ds260 formunu doldururken bebeğimiz henüz doğmamıştı doğduktan sonra dosyayı açtırıp onu ekledik ve mülakatı 3 kişi olarak girip geçtik. Şimdi ustraveldocs sitesinde kendimi eşimi ve bebeğimizi ekleyip devam ettiğimde ds260 dosyasındaki kişi sayısı ile eşleşmiyor hatası alıyorum. Onlarca ticket destek talebi açtım sorun üst birime yönlendirildi teknik ekip bakacak dendi ama 3 aydır cevap gelmiyor. Sürekli yazıyorum hala teknik ekip bakıyor diye geçiştiriyorlar. Olurda bgün yarın pasaportlar istenirse sırf bu site yüzünden pasaport gönderimi yapamazsam diye endişeleniyorum. Buna nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim. Fikirlerinize ihtiyacım var.

• @İbrahim-Şen, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

18 şubatta mülakatı başarıyla geçtik fakat ustraveldocs sorununu bir türlü aşamadım. Bilginize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Sorun şu ki ds260 formunu doldururken bebeğimiz henüz doğmamıştı doğduktan sonra dosyayı açtırıp onu ekledik ve mülakatı 3 kişi olarak girip geçtik. Şimdi ustraveldocs sitesinde kendimi eşimi ve bebeğimizi ekleyip devam ettiğimde ds260 dosyasındaki kişi sayısı ile eşleşmiyor hatası alıyorum. Onlarca ticket destek talebi açtım sorun üst birime yönlendirildi teknik ekip bakacak dendi ama 3 aydır cevap gelmiyor. Sürekli yazıyorum hala teknik ekip bakıyor diye geçiştiriyorlar. Olurda bgün yarın pasaportlar istenirse sırf bu site yüzünden pasaport gönderimi yapamazsam diye endişeleniyorum. Buna nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhaba, aşağıdaki linkte telefon numaraları verilmiş. Pazartesi sabah arayabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/513067

• @bravist Selamlar, evet ben de ayni hatayi aldim. ustraveldocs sitesindeki Geri Bildirim / Talepler bolumundan durumu ozetleyen bir talep olusturdum. Ilerleme oldukca paylasacagim. Tasima kaynakli sanirim.

Peki bu durumda USA Ankara Konsoloslugu' na da email atmali miyiz?

• @jcmaxwell, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist Selamlar, evet ben de ayni hatayi aldim. ustraveldocs sitesindeki Geri Bildirim / Talepler bolumundan durumu ozetleyen bir talep olusturdum. Ilerleme oldukca paylasacagim. Tasima kaynakli sanirim.

Bende de aynı durum oluştu. KCC ye ilgili bir mail atsak belki onlar sistemden bir şeyler değiştirebiliyordur sonuçta dosyamızı taşıyan KCC diye düşündüm.

• @jcmaxwell, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist Selamlar, evet ben de ayni hatayi aldim. ustraveldocs sitesindeki Geri Bildirim / Talepler bolumundan durumu ozetleyen bir talep olusturdum. Ilerleme oldukca paylasacagim. Tasima kaynakli sanirim.

Merhaba, Ankara'ya değilde @conk 'un mesajında belirttiği üzere taşımayı yapan KCC ye yarın mail atmak daha faydalı olabilir.

Dosyamın Ankara'ya taşındığını https://ustraveldocs.com sistemi göremiyor, kayıt yaparken Ankara seçtiğimde sistemlerinde Bangkok olarak göründüğü için Konsolosluk/OFC ile eşleşmiyor hatası veriyor.

Bu olay https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx sitesinden Interview Appointment altında halen Bangkok olarak görünmesiyle de alakalı sanırım.

• Bu ileti silindi!

• @asrin ankara'dan mülakat tarihi alınca tekrar deneyin. Bende ayni sorunla karşılaşmıştım. Ankara'dan mülakat tarihi aldıktan sonra ustravel sayfasına girip başvuruya devam ettim.

• @bravist ankara mülakat tarihi verince ustravel sayfasına girip başvuruya devam ettiğinizde sistem kabul edecektir

• @Ozgeboran, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist ankara mülakat tarihi verince ustravel sayfasına girip başvuruya devam ettiğinizde sistem kabul edecektir

Sizinle aynı gün mülakatımız diğer arkadaşlar da Anakara'dan mülakat tarihi almış ama biz case number kısmında hata alıyoruz. Belki düzelir birkaç güne kendiliğinden yine de hem mail atıp hem de Ayşegül hanımın verdiği numarayı arayıp iletişime geçeceğim.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 8486
  • 316
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |