Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Abiler merhaba ben 15 yaşındayım seneye 2027nin sonundayken vize basvurusu yapmayi planliyorum zaten randevu gelene kadar 17 yasina ayak basarim turist vizesi bu arada. Konsoloslukta calistigini iddia eden bir abi 18 yasindan once yasal olarak hic bir ulkeye giremezsin dedi yanın da yasal valin olmalı dedi gercekten boyle mi butun planlarım çöp mü? 2 haftalık gidip gezmek istiyorum seneye pasaport alacağım 5 yıllık

• ⭐⭐⭐⭐

@akn 2019 ve 2020'deki yazdıklarınızla bugünkü mesaj arasında belirgin bir üslup farkı var. O yüzden merak ettim bu hesabı hala aynı kişi mi kullanıyor, yoksa başka birisi mi erişim sağladı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Evet, gidebilirsin. Anne ve babandan noter onaylı muvafakatname alman gerekiyor, onun dışında bir sorun olmaz. Bunu söyleyen kişi yanlış bilgi vermiş.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |