Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Evet Kent’te yasamaktan kesinlikle iyidir.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul Austin deyip Seattle'a bakmak mı? Güneyden kuzeye ışınlanmak harika bir fikir 😃 İklim haritasında bu kadar zıt iki yeri bulmak vallahi bravo 🤩
    Şaka bir yana, doğduğun yer değil, doyduğun yer demişler. Ekmek neredeyse yerleşim yeri orası tabi ki. Austin’in sıcağında pişmek de var, Seattle’ın yağmurunda ıslanmak da.. Önemli olan güzel bir hayat kurun inşallah🙏🌸

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Serap Hanımcığım ne güzel yazmışsınız 🙂
    Sormayın, son dakika sürprizi ile allak bullak olduk aslında ama belki bir gün kahve içme şansımız olursa detaylı anlatırım size, kabaca hayatın ya da Allah'ın bir bildiği var ve planları tamamen o yaptı diyebilirim. Son 1 ayda oldu ne olduysa 🙂 Hem Austin'den hem de WA'dan güzel teklifler geldi, başta biraz arada kaldık ancak hem finansal olarak hem de kariyer açısından açık ara önde olan WA oldu.
    Güneş benim için önemliydi aslında -güneş enerjisiyle çalışıyorum diyebilirim- ama bulut ve yağmura rağmen WA'nın doğası ve camping fırsatları o açığı belki kapatır umuduyla ve tabi eşimin kariyeri için gelen bu güzel fırsat için ben çok da tereddüt etmedim açıkçası..
    İnşallah umduğumuz gibi güzel bir başlangıç olur bizim için de..
    Sizin de güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🌸

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |