Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da sigara fiyatları

Alışveriş ve Mutfak
45 23 56.2k 17

• @çakıl peki bir miktar nargile tütünü de götürebiliyormu yum, nargile takımımı ve tütünümü götürürken nelere dikkat etmeliyim bir öneriniz var mı?

• Hee sigara var fiyatları 7-10dolar arası değişiyor tabi bulunduğunuz eyalet ve şehre göre değişir benim etrafımda bu fiyatlar örnek malbora 7.25 dolar artı vergi gelirken üç kutu getirin free shopdan alın daha ucuz olsun.

• Yeni bir hayata güzel bir hazırlık adımı 🙂 Kutlarım.

• .....Australya duty free sigara isini kaldirdi,ne disariya gidene nede iceriye gelene sigara satiliyor,baska ulkeden alip getirmekde gumruk vergisine tabi,yani bir karton getirseniz vergi odersiniz,sadece 20 tanelik bir paket ve birde acilmis paket serbest......Australyada sigaralar kapali raflar arkasinda yani sigarayi kimse gormuyor,bir yerde isimleri ve fiatlari vardir..20 tanelik en ucuz sigara 30 dolar civarlarinda,turk lirasiyla 1000 liraya yakin,yolda yururken filan bazi insanlardan sigaran varmi bir tane verirmisin diye soran oluyor,kullanmiyorum diyorum,kullansamda sigara isteyene 2 dolarin varsa bir tane verebilirim derim.googleden baktim, en ucuz 20 tanelik paket $37,75 olmus

....Kendim 30 yil sigara kullandim,simdi dusundugum zaman 30 yil parami havaya uflemisim,hem kendime hemde cevremdekilere zarar vermisim,hayat tecrubesi olan bir sahis olarak sigarayi birakin derim,sonunda kazanan siz olursunuz

• 2012 yilinda sigarayi biraktim. O zaman bir paket Marlboro $5.50 idi. Simdi aynisi $10.50

Benzer Başlıklar

• Turkiye'den Amerika'ya Urun göndermenin yolları?

Alışveriş ve Mutfak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    440 Bakış
    N
    Türkiye'den buraya 1-2 paket Arveles göndermenin bir yolu var mı? Doktor raporu illa gerekiyor mu? Bilen ya da deneyimleyen varsa paylaşırsanızçok mutlu olurum.
  • Amerika'da Kargo Firmaları

Alışveriş ve Mutfak kargo
    24
    0 Oy
    24 İleti
    5k Bakış
    K
    Pirateship'i kullanmanizi tavsiye ederim. Gonderi olculerine gore; USPS, UPS, Fedex gibi firmalarin hangi kargo sekli sizin icin en uygunu oldugunu gorebilir ve indirimli olarak pirateship uzerinden kargo ucretini odeyebilirsiniz.
  • Etiket fiyatından fazla para olursa ürünü bedavaya alabilirsiniz

Taşındı Alışveriş ve Mutfak
    6
    1 Oy
    6 İleti
    472 Bakış
    M
    HEB, Whole Foods, Amazon birçok hikaye yaşadık 2 ay içinde hepsi de tüketiciye inanılmaz değer verildiğini gösteriyor. Türkiye'deki gibi "Dur şimdi bi bakalım değerlendirelim" durumu yok...
  • Amerika'da Alışveriş Yerleri ve Mağaza Çeşitleri

Alışveriş ve Mutfak
    119
    16 Oy
    119 İleti
    37k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Gida olarak en ucuz ( Aldi's ) Biraz daha pahali ( Top's ) Tabiki kalite biraz daha artarak fiyatta artiyor sonra ( Wegmans..) Bu uclu arasinda gidip geliyorum genelde taze meyve ve sebzeler icin..Onun disinda tabiki (International food market )genel olarak turk gidalari satiyor tc deki hemen her gidayi bulabiliyorum orada da diger butun ihtiyaclari ise oradan aliyorum fiyatlarda oldukca uygun.. Giyim kusam olarak cogunlukla ( jc penney ) , ( macy's ) ,( dicks ) her ihtiyacimi karsiliyor..Daha ucuz olarak tabiki ( Walmart )..Elektronik ve ev malzemeleri vb. icin genelde yine Walmart,.( Lowe's ) ve ( Best buy ), ( Target ) yeterli oluyor. ( Family dollar ve Dollar general ) favorim ,kalite olarak ucuz ama bazen cok ise yarar seyler de bulabiliyorum oralardan onlarada ugramayi seviyorum aralarda eglenceli oluyor.Suan icin aklima gelenler ve rutin olarak alisveris yaptigim yerler bunlar..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k