Alttaki Tahmin Oyunu
-
@Rüzgar ay o diziden nefret ediyorum binaenaleyh tutmadı ki tutmadı ki. :D Alttaki arkadaşımız aslen Muglalı. :P
-
@sinem Tutmadı.. Ama muğla'ya taşınmayı düşünüyor... Alttaki tatilini muğla'nın bir ilçesinde yapmayı planlıyor.
-
@Opctebur tuttu sayılır , alttaki vişne suyunu çok seviyor
-
Tutmadı
Alttaki üzümü çok sever ama salkımından yemez şişesinden içer. -
tutmadı alttaki sigara içmez
-
tuttu, alttaki bisiklet sürmesini bilmiyor
-
tutmadı alttaki arkadaşımız polis memuru. :)
-
@sinem Alttaki Tahmin Oyunu içinde söyledi:
tutmadı alttaki arkadaşımız polis memuru. :)
Ablacım resmen seviye atlattın oyuna 😂 alttaki kusura bakma
-
sjsjsjsj
Tuttu Bakmadım Kusura | Alttaki Bu Oyunda En Az 3 Mesajı var -
ahahaha. :) egleniyor muyus gençler.... tuttu.. Alttaki sütten nefret ediyor. :)
-
@sinem tuttuuuuu. Alttaki bu oyun acaba nereye kadar gidecek diye düşünüyor :)
-
tuttu alttaki bu oyundan çok hoşlanıyor. :)
-
Tuttu. Alttaki (PewDiePie vs T-series) mi yoksa (İmamoğlu vs Yıldırım) mı, hangisi daha heyecanlı karar veremiyor.
-
tutmadı bzimkiler daha heyecanlı. :D alttaki ingilizce dışında bir de almanca biliyor
-
tutmadı.. buna yanıt verecek kişi de benim gibi "yahu burda alttaki değil ki üstteki cevap veriyor, neden alttaki diyoruz?" diye düşünüyor.. =)
-
@hayallerabd Tutmadı, aslında alttaki cevap veriyor ama @Sinem hanım tüm sorulara cevap verdiği için hem altta hem üstte sürekli adını görüyorsunuz, ondan üstteki cevap vermiş gibi oluyor :)
Alttaki 5 seneden fazladır başvuruyor
-
evet tüm sorulara cevap veriyorum çok fenayım kabul ediyorum. :D Tutmadı maalesef ki. bu benim ikinci başvurum .:) Alttaki arkadaşımız tavla oynamayı çok seviyor. :)
-
Tutmadı, okeyi tercih ederim. Alttaki çıkarsa gitsem zor gitmesem evlat diyor.
-
Tutmadı. Çıksın yüzerek bile giderim.
Alttaki "ulan Hitler savaşı kazansa ne olurdu acaba diye düşünüyor" -
tutmadı alttaki arkadaşımız solak. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum