ABD Geneli - En Eğitimliden Eğitimsize 150 Şehrin Siralamasi
-
Merhaba @FreeWoRLD linkte IP adres problemi çıkıyor. Forbes dergisi de o siteden alıp haber yapmış. açamayanlar için :
https://www.forbes.com/pictures/fjle45iglg/the-10-most-and-least-ed/#6dc26e6970b3 -
@HockeyUmpire2 @omertug
Linki bir kez daha denedim, ilginctir benim tarafimda aciliyor. Yinede tablo olarak ilk mesaja ekledim, tesekkurler arkadaslar. -
Bu ileti silindi! -
@sadriabi koş koş benim şehir 30.sıradan girmiş listeye 😀😀😀
-
@Rookie, içinde söyledi: ABD Geneli - En Eğitimliden Eğitimsize 150 Şehrin Siralamasi
@sadriabi koş koş benim şehir 30.sıradan girmiş listeye 😀😀😀
Alabama’nin gururu! :)
-
Bizim mahalle 8. Sırada. Zaten para akıyor her yerlerinden 😂
-
Ann arbor’a gecen sene gitme firsatim oldu kucucuk ama mukemmel bir sehir hissi vermisti, bosuna degilmis. Hatta kiz arkadasimla yaslaninca buraya geliriz diye makara yapmistik.
Neyse yerlesecegim sehir de 3. Olmus o da guzel en azindan insanlarla anlasmak daha kolay olacak. -
@akhilleus aynı zamanda ABD'deki marijuananın yasallaşması için ilk eylemlerin yapıldığı şehir. Hatta 1970lerde protestolar çok yoğunken Michigan eyaleti Marijuanayı yasallaştırmış ama bir kaç gün sonra tekrar illegal hale getirmiş.
-
@Plus19 Michigan da Detroit oldugu surece sasirilmayacak sey dogrudur. Ama ne ilginctir ki Washington DC’de de serbest (medical olarak) ama sokaklarda devamli o agir kokuya maruz kaliyorum yolda yururken.
-
Merhaba herkese 😊
Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Doktora Programı kapsamında yürüttüğümüz bir araştırma için katılımcı arıyoruz.
Yurt dışında 8 yıldan uzun süredir yaşayan Türk bireylerin dil deneyimlerini incelemeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle katılımcılarla Zoom üzerinden kısa bir çevrim içi görüşme yapacağız.
Eğer siz de 8+ yıldır yurt dışında yaşıyorsanız ve araştırmamıza katkıda bulunmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tüm bilgileriniz gizli tutulacak ve yalnızca akademik amaçlarla kullanılacaktır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum