Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kuzey New Jersey (Warren, Sussex, Morris) İş İlanı

İlan ve Duyuru
2 2 179 2

• Warren, Sussex ve Morris bölgelerindeki endustriyel, ticari ve konut projelerimiz için tum zamanli çalışma arkadaşları arıyoruz.

İş Detayları ve İmkanlar

Ücret: Saatlik $20 - $30 (Tecrübeye göre).
    Ödeme: Nakit (Cash) veya taseron sifatinda 1099-NEC ödeme imkanı.
    Saatler: Gunde 8 saat haftada 6 gun.
    Eğitim: Vasıfsız işçiler için marangozluk, tesisat, elektrik, hvac ve metal işlerini öğrenme imkani.
    Ekipman: Tüm aletler, agir makineler, malzemeler ve koruyucu ekipmanlar (PPE) bizden.
    Konaklama: Bölgede uygun fiyatlı kalacak yer sağlanır.
    Ulaşım & Yemek: Şantiyeye gidiş-dönüş ulaşım ve öğle yemeği şirketimiz tarafından karşılanır.
    Arananlar: İnşaat işçileri, Non-CDL şoförler ve öğrenmeye istekli yardımcılar.

:warning: Soforluk yapmak isteyen arkadaslarin kaza veya agir trafik ihlali gecmisi olmamasi gerekmektedir :warning:

Basvurular icin
    :telephone_receiver: +1 (646) 785-3507
    :e-mail: [email protected]

• Merhabalar size mail attım.

Benzer Başlıklar

• Baker İş İlanı - Brooklyn, New York City

İlan ve Duyuru
    3
    1 Oy
    3 İleti
    280 Bakış
    debbieLA77D
    @ayvalik10 @gyesilkayaa çok isterdim yarın işe başlar ve bakerynin tüm schedule unu yapardım 150 kruvasan 50-80 ekşi maya ekmek çıkardı ilk gün :) ama turist vizem var çalışma iznim yok maalesef :)
  • Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)

İlan ve Duyuru
    15
    2
    9 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Ramazan-Demirel, içinde söyledi: Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı) mrb iş başvurusu yapmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz Yukaridaki linke gidip "Apply to this vacancy"e tiklamaniz gerekiyor. Daha sonra sitede hesap olusturarak basvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • New Jersey de Olanlar

İlan ve Duyuru
    1
    5 Oy
    1 İleti
    464 Bakış
    ayvalik10A
    Paterson Belediyesi Sağlık Bölümünden yapılan açıklamaya göre: 3/12/2020 tarihinde Ulu Cami Camii, 408 Knickerbocker Ave, Paterson, NJ’deki cenaze etkinliğine katılan herkes SARS-CoV-2’ye maruz kalmış olabilir. Lütfen en kısa sürede yerel sağlık departmanınıza başvurun. Paterson, Prospect Park, Hawthorne veya Totowa’da yaşayanlar (973)321-1277 numaralı telefondan Paterson Şehri, Sağlık Bölümü ile iletişim kurmalı ve adını ve telefon numarasını bırakmalıdır. Dr.Paul Persaud
  • Is ilani -Mall isi-

Taşındı İlan ve Duyuru
    7
    5 Oy
    7 İleti
    3k Bakış
    gkhanfeezG
    Var diye biliyorum çalışanlardan biri oralar gidiyoruz dedi bana Los Angeles da merkezleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k