IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@gigi25 cok tesekkur ederiz degerli bilgileriniz icin. Mulakatinizda sonsuz basarilar dilerim.
-
Hepinizin yeni yilini kutlarim. Hersey gonlumuzce olsun insallah. Rabbim tez zamanda yuvalarimizi kurmayi nasip etsin.
-
@PhantomRaven cok tesekkur ederiz bilgilendirmeleriniz icin.
-
@rock Evet, yani aynı evde yaşadıkları için ikisini de sponsorum gösterdim, bende yeni bir sponsor buldum, işimi garantiye almak için evraklarını hazırlıyrum, teşekkür ederim :)
-
@Seyduna anladım bende öyle yapmıştım daha sonra joint yine de ekledim bana da sana gelen mesajtan gelmişti uzun zaman önce
-
Herkese Mutlu yıllar. Hepimizin dosyalarının tek seferde onay alacağı ve mülakat tarihi bekleyenlerin hemen yarın mülakat maili alacağı, sevdiklerimizle, beklediklerimizle hızlıca kavuşacağımız bir yıl olmasını diliyorum.
-
-
@Seyduna bence de ekleyin işinizi garantiye alın zaten süreç çok uzun sürüyor ayrıca sponsorlarımın geliri istediklerinin 10x ama eşimin geliri hiç olmadığı için gönderildiğini düşündük ama onu da garantiye alıp joint ekledik
-
@yeşim-yıldırım @Ronn Evet ben de aynı şekilde joint sponsor geliri yeterliyse gerek yok diye okudum özellikle yabancı platformlarda. Tax eşiyle joint yaptıysa da W2’da açık olarak gelirinin yeterli olduğu gözüküyor. Ancak burada eski mesajları okuduğumda bir iki kişiye eksik evrak olarak işaretlemişler o yüzden sponsorumuzun eşine i864a doldurttuk ne olur ne olmaz diye ancak NVC’ye yüklemedik. (Zaten orada da böyle bir şey talep edilmemiş.) Bence istemeyecekler ama o anda officer böyle bir şey isterse hazırlıklı olmak adına yanımda götüreceğim. Umarım hiçbirimiz herhangi bir pürüz yaşamayız 🙏🏼
-
Bugün il gelir mi
-
@kasım-doğan günlerdir saatte bir foruma girip güncelleme var mı diye kontrol ediyorum inşallah gelir bugün 😄
-
@erncndr nereye girip bakıyorsunuz acaba hangi forma bizde dQ olduk Kasım 14 nereden takip ede biliriz?
-
@gigi25 evet ben de dediklerinize tamamen katılmakla beraber formda eski yazılanları okudum ve şaşırdım. Ama dikkatimi çeken kısım şu oldu, sponsorun sadece tax returnlerini götürmüşler W2 formlarından hiç bahsetmemişler o yüzden ı-864a istediklerini düşünüyorum. Hatta biri sponsorunuzun mutlaka ve mutlaka w2 formunu götürün o çok önemli diye yazmıştı. Ve dediğiniz gibi yanımızda ekstra olarak götürmekte fayda var.
-
Şubat 19 mülakat maili aldım
-
Bende 19 Şubat. Hepimize hayırlı olsun
-
Ben şok oldum hiç beklemiyordum 27 Şubat için mail aldım 🥳🧿🥰
-
Arkadaslar merhaba
Simdi mulakat mail aldim Oglum icin 27 subat 2026
Insallah bekleyen herkeein hizlica randevulari gelir🙏 -
Arkadaşlarrrr merhabalaaarrr 19 Şubat’a mülakat maili aldım 🥰🥰✨✨
-
Bu ileti silindi! -
03.02.2026 ya geldi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum