Abd ye cepte nakit para götürürken limit (Resim)
-
Forumda dolaşıyorum birçok mesaj gördüm. Resmi bilgi bu. 2018 aralıkta havalimanında çektim fotoğrafı

-
burda resim paylaşmak cidden işkence.
bu miktarın üzerinde götürürsen ne kadar vergi vermen gerekiyor onu bilmiyorum. bilen var mı?ve yüklü para ile abd ye girince orda da beyan etmen gerekebilir.beyan edersen aynı parayı geri tr ye getirebiliyorsun. beyan etmezsen abd den geri tr ye getiremiyorsun sanırım
-
@pakaji herkese saldırıp sürekli olumsuz konuşacağına tarafsız bir şekilde incelesen forumu miktarı bilmeyen tek sen kaldığını bilirdin 10.000 dolar üstü olursa para uçaktaki forma yazıyordun beyan ediyorsun ama yanlış hatırlamıyorsam @redsat2000 bu evrakta yok demişti çok daha detaylı bilgiyi verecektir
-
@pakaji Abd ye cepte nakit para götürürken limit (Resim) içinde söyledi:
burda resim paylaşmak cidden işkence.
bu miktarın üzerinde götürürsen ne kadar vergi vermen gerekiyor onu bilmiyorum. bilen var mı?ve yüklü para ile abd ye girince orda da beyan etmen gerekebilir.beyan edersen aynı parayı geri tr ye getirebiliyorsun. beyan etmezsen abd den geri tr ye getiremiyorsun sanırım
@pakaji resim çıkmamış ya da bende görünmüyor. Ama bildigim kadarıyla 10 bin dolar üstü beyan ediliyor(uçakta form dolduruyorsun) yeni giden arkadaşların oldugu dv-2019 ya da göçmen vize ile abd ye ilk giriş konularında sor bunu daha taze bilgi alacaksın
-
@sinem-akçam resim boyutundan dolayı hemen açılmıyor. biraz beklerseniz gelir.
-
@pakaji tmm şimdi gördüm 15bin dolar diyor :) bu resim ne zamana ait?
-
15 bin dolar nakit demiyor ziynet eşya nakit dışı ürünler diyor
-
Yurt dışına o kadar TL çıkaran mı varmış 🙂 ne yapacaksa
-
@tanti bu kanun ile paranın yasal olmayan yollardan çıkışını engellemek.Tl ye bir engel koymasa onu çıkarıp istediği ülkede dövize çevirebilir.
-
@pakaji bir daha forumda gereksiz bir baslik acarsaniz, forumdan kalici olarak cikarilacaksiniz. Madem forumu okumaya basladiniz, bilgileri de okudugunuz basliklarda vermelisiniz. Sizin foruma aktaracaginiz her bilgi icin yeni bir baslik olusturamayiz, zaten halihazirda var olan seyleri soylemek disinda bir sey de yapmiyorsunuz zaten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum