Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card için arayan sahtekar numaralar

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
109 37 17.1k 23

• iyi günler arkadaşlar ben yeni üye oldum bu foruma bu danışman şirketler hakkında bişi sorucaktım yardımcı olabilir misiniz

• @duygugök Hoşgeldiniz.Forumda tüm sorularınıza cevap alırsınız.Danışman şirketlere ücret ödemeyin lütfen.GC için seçilirseniz oldukça masrafı var,danışman şirketine ayırdığınız bütçeyi orada kullanırsınız.

• Atlantik Danışmanlık diye bir şirket var danışman ücreti filan ödedim ve benim başvurumu gerçekleştirdiklerine dair mesaj gönderdiler. bundan sonra devam edebilmek için 200-250$ civarında ödeme daha yapıp sıralamamı ilk beş bin kişi içerisinde gösterebileceklerini, vize işlemleri sırasında ve konsolosluk mülakatı sırasında olacak masrafları, bi defaya mahsus gidiş dönüş uçak biletimi karşılicaklarını söylediler. sizce bu güvenilir bi firma mıdır böyle bişi yapabilirler mi yoğun çalışıyorum bi türlü bilen birileri de çıkmadı siz yardımcı olabilir misiniz

• @duygugök dolandırıcı bir şirket hiç bir şahıs ya da şirket sıralamanızı kazanıp kazanamayacağınızı belirleyemez ve bu işlem içinde ücret talep edemez GC başvurusu tamamen ücretsiz yapılan başvurudur masraflar kazandıktan sonra çıkıyor ayrıca gidiş dönüş biletleri sizden istedikleri paradan fazla mantıken bile imkansız yani.

• @duygugök başvuru şuan yok ekimin ilk haftası başlar kasımın ilk haftası biter başvurular yakın zamanda başvurduk dedilerse yine yalan şuan sizin adınıza başvuru yoktur.

• hoş buldum @ikizbabasi teşekkür ederim size.
    yalnız çekilişe çok az bi süre kaldı ilk danışmanlık ücretini ödedim. istenen bu ücret karşılığında masraflı sürece girdiğimizde kendilerinin karşılayacağını söylüyorlar 200-250$ karşılığında. tek başıma bu süreci atlatmak gözümü korkutmuştu açıkcası o yüzden güvenilir bir danışman şirket mi onu bile bilmeden girdim bu işe çok istiyorum çünkü hayalim benim.

• @duygugök Sakın inanmayın.İlk olarak başvuru yaptığınıza dair confirmasyon numaranızı isteyin.Ona ulaşmaya çalışın.Eğer size göndermedilerse.
    Şimdi gelelim taahütlerine.
    -Şimdi sizi 5000 kişi değil 50000 kişi içine bile sokamazlar.Bu tamamiyle piyango.Ve piyangoyu kazandığınız current numaranız önemli.O numaraya göre aylık vize alacaklar belirleniyor.
    -Vize işlemleri için kişi başı konsolosluğa 330 dolar ödüyorsunuz.Bir de mülakat öncesi sağlık raporu masrafları 300-400 dolar tutuyor.Bu rakamlar kişi başı.
    -uçak bileti sezona göre 600-1000 dolar arasında.
    Siz ilgili firmadan eğer almadıysanız confirmation numaranızı alın.Çekilişi kazanırsanız forumda süreci takip edersiniz herkes yardımcı olur.

• aslında @Rhonster başvurumu ekim kasım arası yaptılar bana confirmation numarası gönderdiler 2020 ile başlayan bunu teyit etme şansım var mı burdan bile anlaşılırdı değil mi

• @duygugök Şu an numarınızı teyit etme şansınız yok.7 mayıs ta o numara ile kazanıp kazanamadığınızı öğrenebilirsiniz.Siz danışman şirketinden confirmation sayfasını isteyin.Bu dediklerinizi para ile yapabileceklerini söyleyenler adınıza başvur bile yapmamış olabilir.Daha sonra siz kazandınız ama bize bu kadar para verin DS260 formunu dolduralım der ve yine para isterler.

• @ikizbabasi şimdi aradım ve sizin söylediğiniz confirmation sayfamı göndermelerini istedim dönüş yapacaklar bende sizinle paylaşıcam. umarım dolandırılmamışımdır şimdiye kadar ödediğim çok cüzi miktarlar onu sorun etmem ama heyecanla beklerken çekilişi bide başvuru yapmamış olsunlar buna çok üzülürüm

• @duygugök Green Card için arayan sahtekar numaralar içinde söyledi:

Atlantik Danışmanlık diye bir şirket var danışman ücreti filan ödedim ve benim başvurumu gerçekleştirdiklerine dair mesaj gönderdiler. bundan sonra devam edebilmek için 200-250$ civarında ödeme daha yapıp sıralamamı ilk beş bin kişi içerisinde gösterebileceklerini, vize işlemleri sırasında ve konsolosluk mülakatı sırasında olacak masrafları, bi defaya mahsus gidiş dönüş uçak biletimi karşılicaklarını söylediler. sizce bu güvenilir bi firma mıdır böyle bişi yapabilirler mi yoğun çalışıyorum bi türlü bilen birileri de çıkmadı siz yardımcı olabilir misiniz

Gidis-donus ucak bileti 250 dolardan daha fazla eder :) siz dusunun, boyle bir is modeli olabilir mi?

• @crazycells olması çok mantıklı gelmedi bana da o yüzden sizlerle paylaşıyorum bu konuyu yinede güvenmek istiyoruz herhalde şimdiye kadar zaten öyle ya da böyle 1000 tl civarında bi ödeme yaptım bu şirkete check-up ve dil eğitimi seti danışmanlık ücreti...

• @duygugök sağlık olsun erkenden farkına varmış oldunuz bu da zararın neresinden dönersen kar demek. forumdaki konuları takip ederek kendi başınıza kolaylıkla gc başvurusu yapabilirsiniz sağolsun @crazycells ve diğer arkadaşlar gayet iyi ilgileniyor bizlerle :)

• Yasaklı

Oooof of of yani.. İnsanların hayallerini bile çalıyorlar bu ülkede

• Merhaba bugün beni +90 850 660 03 19 numarası aradı yurt dışı yaşam ile ilgileniyorsanız 1 e basın falan dedi dedim bi uğraşayım 1 e bastım size en kısa sürede bu konuda ilgili arkadaşlarımız bağlanacaktır dedi 0 212 945 12 38 nuraması aradı daha sonra siz vs vs hanımefendi yurt dışında yaşamak istiyorsunuz sanırım sizin buna uygunluğunuzu öğrenmem için bana bazı bilgileri vermeniz gerek dedi peki dedim yaşınız kaç dedi önce uğraşayım derken ben düşmüyeyim diye dedimki ben uygun olduğumu biliyorum yaptığım araştırmalara göre dedim siz ücret karşılığı başvuru mu yapıosunuz dedim 'hanfendi ' ağzını yayarak uygun olup olmadığınıza bakmam lazım yaşınız kaç dedi dedimki uygunum ben 18 yaşından büyük herkes başvurabiliyor bu gc çekilişine siz bana nekadar ücret alıosunuz onu söyleyin dedim :) sonra ağzında bişeler geveledi kapattı :) geri aradım tabiki hat meşgule düşüo.. :) siz siz olun firmalara bulaşmayın ücretsiz ben adınıza başvurabilirim gerekirse insan avı resmen :)

• Arkadaslar az once Green Card basvurusu icin bir numaradan arandim. Guya basvuru talebinde bulunmusum. Bir yere basvuruda bulunmadigimi kendi basvurumu ABD’nin resmi sitesinden ucretsiz yaptigimi soyledim. Tesekkur edip kapattilar. Numarayi desifre ediyorum 0212 963 99 39 . Trgreencard diye bir yer ve muhtemelen dolandiricilar. Google ‘a yazinca yorumlardan anlasiliyor. Lutfen sizler de tanidiklarinizi uyarin bu konuda. Bilgilendirmek istedim.

• bizi de 2014 yılından beri düzenli arayıp ama farklı numaralardan yurt dışında yaşam fikirlerini söylüyorlardı. ilk sene aradıkları numaraya geri dönüş yapacağımı söyleyip telefonu kapatmıştım. daha sonra google yazıp devamlı meşgul çaldığını görünce de gerçekten paravan şirketler olduğunu düşündük. hatta bir de hep seçimlerden sonraki haftaya mı denk gelir diye manidar olduğunu düşünmedim değil. ama sağ olsunlar onların sayesinde iyi bir araştırma yapıp kendimiz çekilişe başvurduk. neye niyet neye kısmet :)

• @rhonster sağlık olsun ne diyeyim... @ikizbabası confirmation numarası sayfasını göndersinler en azından adınıza başvuru yapmışlar mı teyid etmiş olursunuz demişti aradım dönmediler :)) sanırım bu yıl hayallerime veda edicem

• @duygugök öyle gözüküyor sağlık olsun en azından erken farkına vardınız.

• @rhonster haklısınız ... umarım benim gibi isteyen bekleyen diğer arkadaşlara çıkar ne diyeyim. çok teşekkür ederim sizlere de bu arada çünkü sizler olmasaydınız para ödemeye devam ederdim belki.

Benzer Başlıklar

• Green Card Sorunsalı

4
    0 Oy
    4 İleti
    832 Bakış
    crazycellsC
    @md-seu 👍
  • green card

21
    0 Oy
    21 İleti
    3k Bakış
    metertM
    Tip fakultesine turkiyede devam edecekmisiniz yerlesmek icin mezun olmayi mi bekleyeceksiniz? Eger oyleyse buyuk ihtimal sorun yasarsiniz
  • Green card teslim alma

2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    smesutS
    şimdilik eyalalet adı yazabilirsiniz. veya N/A yazabilirsiniz. ama konsolosluk görüşmesine kadar bir adres ayarlamanız lazım. Adres değişimi birkaş ilerleyen adımda da yapılabiliyor. bu nedenle netleştikten sonra yapabilirsiniz. en son Amerikaya ilk girişte görevliye söyleyerek de değiştirme / güncelleme şansınız var.
  • 0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    yapay-zekaY
    Bu bultene https://travel.state.gov/content/visas/en.html adresinde sag alt tarafta https://travel.state.gov/content/vis.../bulletin.html isimli basliktan ulasabilirsiniz. Her ayin 15'ine dogru bir sonraki ayin bulteni aciklanir. Ve aciklanan bultende "B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY..." basliginin altindaki EUROPE bolgesindeki 'aktif' (current) numaraya bakmaniz gerekmektedir. (Her bolge icin ayri sayida kisi DV icin sans kazanmaktadir, dolayisiyla her bolgenin case numaralarinin ilerleyisi birbirinden farklidir(bagimsizdir). Turkiye ‘Europe’ kategorisinde bulunuyor.) Bunun disinda her ayin bulteninde bir sonraki ay aktif olacak numaralar da "C. DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT OFF WHICH WILL APPLY..." baslikli kisimda on bilgi olarak verilir. Yani su an icinde bulundugumuz Mayis ayinda, gelecek ay olan Haziran'a ait vize bulteni aciklanacak ve bu Haziran bulteninin icinde hem Haziran'a ait hem de Haziran'dan bir sonraki ay olan Temmuz'a ait aktif numaralar aciklanacak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k